Öğrencilerden şehit ailesine vefa

Öğrencilerden şehit ailesine vefa

Lapseki Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Okulu öğrencileri okullarına ismini veren şehidin mezarını ve ailesini ziyaret etti.

?Lapseki Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu´ öğrencileri  2012 yılında Hakkari´nin Şemdinli İlçesi´nde askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen mayınların patlaması sonucu şehit olan Astsubay Hüseyin Çetin´in Şahinli köyündeki mezarını ziyaret ederek kuranı kerim okuyarak dua ettiler.
 
Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, okula ismi verilen Şehit Hüseyin Çetin´in Şahinli Köyündeki Kabrine bir ziyaret gerçekleştirdi. Okul Müdürü Kemalettin Kocaoğlu, Okul öğretmenleri Ramazan Akyel, Numan Yaşar, Taner Ulukulu,  Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Türker, öğrenci velilerimizden İsmail Deveci ve bir gurup öğrenciyle birlikte Şehit Hüseyin Çetin´in kabrini ziyaret ederek Kur´an-ı Kerim okuyup Şehidimiz ve tüm Şehitlerimizin ruhlarına bağışladılar. Ayrıca tüm güvenlik güçlerimiz ve Ülkemizin bütünlüğü için dua ettiler. 
 
Mezarlığa bir gül fidanı dikerek köy merkezine gidip Cemaatle namazı eda ederek Şehidin babası Recep Çetin ve küçük oğlunu evinde ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Karşılıklı dua iyi dileklerde bulunulduktan sonra geri döndüler.