Newjoy, Çanakkale´de İlk Konsept Mağazasını Açtı

Newjoy, Çanakkale´de İlk Konsept Mağazasını Açtı

Kaliteli, uzun ömürlü ve çevreci üretim anlayışıyla dört yılda bebek ve genç mobilyasında lider markalar arasına girmeyi başaran Newjoy, Çanakkale´ye yaptığı yeni yatırımıyla miniklerin ve gençlerin yaşam alanlarını güzelleştirecek.

Anne ve gençlerin ortak zevkine hitap eden Newjoy, sağlıklı ve fonksiyonel üretim anlayışı, zengin ürün alternatifleri ve uygun fiyat politikasıyla ebeveynlerin tercih sebebi oluyor. Newjoy, ebeveynlere ve gençlere bebek ve genç odası takımlarından dekoratif ürünlere, tamamlayıcı ürünlerden aydınlatmaya kadar geniş bir ürün gamı sunuyor. Yeni nesil annelerin gereksinimlerini göz önünde bulundururken gençlerin yönelimlerini de takip eden Newjoy, özel tasarımlarıyla Çanakkaleli gençlerin yaşam alanlarını yeni baştan dizayn edecek. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve bölgeden birçok iş adamının katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşma yapan Newjoy Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, ? Dünya markası yaratmak hedefiyle yola çıktığımız Newjoy markamız ile bugün Türkiye genelinde 65 noktada, dünyada ise 5 kıtada, 30 ülkede, 150 noktadan çocuklara ulaşıyoruz. Büyüme stratejilerimiz doğrultusunda her geçen gün ailemiz genişliyor. Çanakkale; nüfusunun %31´ini çocuk ve gençlerin oluşturması, dekorasyona ve yeniliklere açık olması sebebiyle bizim için önemli bir bölge. Bu potansiyeli karlı yatırım fırsatlarımızla değerlendiriyoruz. Bugün itibariyle yurt içinde 65 konsept mağazaya ulaşmış bulunuyoruz, 2016 yıl sonuna kadar 85 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz.

 

 5 senelik hedefimiz Türkiye çapında 150 konsept mağaza? Bebek ve genç mobilya pazarında ürün ve hizmet farklılıklarımızı tüketiciye yansıtarak emin adımlarla dünya markası olma hedefimize doğru ilerliyoruz. ? şeklinde konuştu. Öner, markalı mobilya pazarının her geçen gün büyüdüğünü, bu sektörde franchising veren zincir markalarla yürüyen yatırımcıların her daim kazanacağını ifade ederken sözlerine "Newjoy gibi markaya yatırım yapan, üretim gücü ve tasarım kabiliyeti güçlü zincir mobilya markaları bayilik sistemi ile yaygınlaşarak müşteri memnuniyeti esasına bağlı olarak tüketicisine ulaşıyor. Toplam mobilya pazarı içerisinde küçük bir paya sahip olduğu ön görülen bebek ve genç mobilyası pazarının, önümüzdeki 5 yıl içerisinde tüketici alışkanlıklarının paralelinde, kendi segmentinde daha da büyüyerek, mobilya pazarındaki payını her geçen gün daha da artacağı öngörülmektedir." şeklinde devam etti.  Franchise sistemiyle büyüyen Newjoy, bu yıl Türkiye genelinde 14 yeni mağaza daha açarak, yatırımcısıyla birlikte büyümeyi hedefliyor. Newjoy, yatırımcısını destekliyor ve sunduğu fırsatlar ile yatırımcısına kazandırıyor. Hızla büyüyen marka değeri ve kaliteli üretimiyle bebek ve genç mobilyasının yenilikçi yüzü Newjoy´la iş birliğine giden Levent Şahin, yeni konsept mağazasıyla Çanakkaleli çocukları ve gençleri Newjoy´un özgün tasarımlarıyla buluşturuyor.

Üretimde anne hassasiyeti ve yedi yıl garanti güvencesi?

 

Anne hassasiyetinde üretim gerçekleştiren Newjoy, her aşamada kadın çalışan oranını yüksek tutarak incelikli üretim gerçekleştiriyor. Tasarımdan üretime markanın tüm stratejisi ?sağlık, güvenlik, konfor ve kalite´ üzerine ilerliyor. Ürünlerin şıklığından ve kalitesinden ödün vermeden modern tasarımlarla hayata geçirilmesi, yüksek güvenlik ve kalite standartlarına göre kontrollerinin yapılmış olması ve devamlılığının sağlanması Newjoy üretim anlayışının temel ilkeleri arasında yer alıyor. TÜV tarafından verilen E-1 ve GS kalite sertifikalarına sahip dünya kalite standartlarında üretim gerçekleştiren marka, tasarımı ve üretimi kadar ürünlerinin satış sonrası hizmetlerine de önem veriyor. Newjoy tüm ürün gruplarını yedi yıl garanti kapsamına alarak, kalite ve sağlık vurgusunun arkasında duruyor.