Nefesleri Kestiler

Nefesleri Kestiler

Türkiye Ralli Şampiyonlarının drift gösterileri büyük ilgi ve beğeni topladı

Çanakkale Madenciler Derneği (ÇAMAD) tarafından Çanakkale'ye getirilen 100.Yıl Otomobil Rallisi kapsamında Türkiye'nin çeşitli merkezlerinde gösteriler yapan Castrol Ford Team drift şov ekibi özel gösteriler için Çanakkale'ye geldi.

Gösteri pisti olarak Çanakkale'nin en merkezi yeri Cumhuriyet Meydanı seçildi. Özel önlemlerin alındığı alanda sabah 11.00'de başlayan drift şov gösterilerinde 2014 Türkiye Ralli Şampiyonu Murat Bostancı ve Castrol Ford Team ekibi nefesleri kesti. Gösterilerde Çanakkaleliler ünlü pilotlar ile birlikte özel olarak tahsis edilmiş Ford Fieasta model araçlara binerek bir birinden heyecanlı manevra ve sürat aksiyonlarını yaşadı.

 

Gösteri sürüşlerine katılan meraklılardan muvafakat  alınırken, gösteri sonunda pilot ile araç içerisinde çekilmiş birer fotoğraf ile, gösteri süresince araç içerisinden kayıt alınan kamera görüntüleri de elektronik ortamda meraklıların adreslerine gönderiliyor. Gün boyu büyük ilgi gösterilen gösteriler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan 2014 Türkiye Ralli Şampiyon ekibi Castrol Ford Team Direktörü Serdar Bostancı, Çanakkale'de olmaktan son derece mutluluk duyduklarını belirterek, Çanakkale Savaşlarının 100.yılı dolayısı ile Türkiye Ralli Şampiyonasının Çanakkale'ye alınması ile ilgili ise bu müthiş organizasyonun Çanakkale'de organize edilmesinin büyük önemi var. Bu organizasyonu buraya getiren Çanakkale Madenciler Derneği (ÇAMAD)'ın başta Başkanı Nurettin Ahi ve yönetimini yürekten kutlamak gerekir” dedi.

 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyon Basın Sözcüsü Atıl Atılgan ise, Otomobil Rallisinin düzenlendiği merkezlerin çok şanslı olduğunu belirterek bu büyük organizasyonu tertiplemek çok zor bir olay. Çok özel ilgi ve emek gerekmektedir. Çanakkale Madenciler Derneği (ÇAMAD) rallinin Çanakkale'ye alınması için çok büyük çaba sarf etmiştir. Bu büyük yükün altından kalkabilmeleri çok önemlidir. Çanakkale Valiliğinin de katkıları ile gerçekleşecek Çanakkale 100.Yıl Rallisi bu kente renk katacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.