Ne Kadar Gurur Duysak Azdır

Ne Kadar Gurur Duysak Azdır

Türk Bayrağını Avrupa´da dalgalandıran güreşçimiz Feyzullah Aktürk altın ile ödüllendirildi

Avrupa Üçüncüsü Çanakkaleli güreşçi Feyzullah Aktürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu´yu makamında ziyaret etti.

21-26 Haziran tarihlerinde Romanya´nın Bükreş şehrinde düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası´nda Çanakkale ve ülkemizi serbest stil 96 kiloda temsil eden Feyzullah Aktürk Avrupa Üçüncüsü olarak Türk Bayrağını dalgalandırdı. Antrenörü Halil Pulat ile birlikte bronz madalyası ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu´yu makamında ziyaret eden milli güreçi İl Müdürü tarafından küçük altın ile ödüllendirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu "Türk sporu adına beklentileri her seferinde dahada yükselten Feyzullah´ın, Allah´ın izniyle bir ay sonra İsveç´te gerçekleştirilecek olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonasından altın madalya ile döneceğini ve her geçen gün göstermiş olduğu özveri ve inancın gelecekte ilimiz ve ülkemiz adına çok güzel sinyaller verdiğini belirten USLU, milli sporcumuzla gurur duyuyor ve minderdeki yeni başarılarını heyecanla bekliyoruz" dedi.