Minikler Futbol Şenliği Sona Erdi.

Minikler Futbol Şenliği Sona Erdi.

2014-2015 Futbol Sezonu U 12 Minikler Futbol Şenliği ve U 11 Mini minikler Futbol Şenliği Müsabakaları, Statü gereği 27 Haziran 2015 Cumartesi günü 18 Mart Stadyumunda oynanan Final Grubu Müsabakaları ile sona erdi.

2014-2015 Sezonu U 12 Minikler Futbol Şenliği Müsabakaları İle U 11 Mini minikler Futbol Şenliği Müsabakaları, Çanakkale 18 Mart Sentetik Çim Stadında, Lapseki İlçe Stadında ve Biga İlyas Bayram Stadında Oynandı.

 

Toplam 18 takımın katılımı ile 23 Mayıs 2015 Cumartesi ve 24 Mayıs 2015 Pazar günleri oynanan müsabakalar ile başlayan ve minik futbolcularımızın mücadele ettiği U 12 Minikler Futbol Şenliği Müsabakaları ve U 11 Mini minikler Futbol Şenliği Müsabakaları, 9 hafta süren zevkli ve Futbol seyri güzel grup müsabakalarının ardından, 24 Haziran 2015 Çarşamba günü oynanan müsabakalar ile sona erdi.

 

27 Haziran 2015 Cumartesi günü, 18 Mart Stadyumu´nda oynanan zevkli, heyecanlı,  seyredilmesi güzel ve Final Grubuna kalan 6 takımında Birinci olduğu, final grubu müsabakalarının tamamlanmasından sonra, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil ve Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Acar tarafından, final grubuna katılan takımlara kupaları ile Minik ve Mini minik futbolcuların hepsine madalya verildi.

 

Final Gurubu Karşılaşmalarından sonra konu ile ilgili açıklama yapan Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Dr.Firuz Erdil şunları ifade etti: ?Dokuz hafta süren minikler futbol şenliğinde özveri ile mücadele eden sporcularımızı onlara bir şeyler öğretmek için gecesini gündüzüne katan Antrenörlerimize ve Çocuklarımıza spor yaptırmayı hedefleyen tüm kulüp başkanlarına ve yöneticilerine sonsuz teşekkür ederken,  biz de çocuklarımızın spor yapmaları için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. ?dedi.