Milletin Yanılmaz Vicdanına Mahkum Olmuştur

Milletin Yanılmaz Vicdanına Mahkum Olmuştur

Belediye meclisinde Ülgür Gökhan´un suçlamalarına Ak Parti İl Başkanı Erdener Can´dan sert cevaplar

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Erdener Can, geçtiğimiz hafta Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen Ekim ayı olağan meclis Belediye Başkanı Ülgür Gökhan´ın ?Can ve Turan çok sıkıcı olmaya başladılar. Aynı yalanları tekrar tekrar söylüyorlar? söylemleri ile başlayan eleştiri ve suçlamalarına yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi. Can, Belediye Başkanı Gökhan için  ? Ülgür Gökhan´ın son sözleri bitmiş bir siyasetçinin yalanlarla dolu hezeyanlarıdır? dedi.

Ak Parti İl Başkanı Erdener Can , Ülgür Gökhan hakkında söylediklerinin, Çanakkale´nin yağmurda taşan rögarları kadar gerçek olduğunu belirttiği açıklamasında ?Ülgür Gökhan´ın milliyet şuurunda ne kadar uzak bir kişilik olduğu Çanakkale halkınca görülmüş milletin yanılmaz vicdanında mahkum olmuştur? ifadelerini kullandı. Can, Ülgür Gökhan´a yönelik yaptığı eleştirilerinde ?özür dileyeceği, yanlışını düzelteceği yerde pervasızca yalan söylemeye devam etmektedir. Sınırında PKK uzantısı isteyen anlayış Çanakkale´de hak ettiği yere siyaset çöplüğüne gidecektir? dedi.

?Bunların hangisi yalan?

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan´a yönelik sert ifadeler kullanan Ak Parti İl Başkanı Erdener Can yazılı basın açıklamasına şöyle devam etti:

?Sayın Gökhan HDP mitinginde olan Çanakkale Belediyesi hizmet aracı mı yalandır, yoksa sınırımızda PKK uzantısı isteyen vekilinin açıklaması mı yalandır. Yoksa HDP nin barajı geçmesi adağıyla dağıttığın pilav mı yalandır? Kardeşin Sur eski belediye başkanı PKK ya yardım etmekten tutuklu Abdullah Demirbaş konuşmasında ne diyor; ?Kürt özgürlük mücadelesinde hayatını kaybedenleri selamlıyorum.? Kardeşin, görevden alınan ve tutuklanan, Sur Belediye Başkanı Seyit Narin ne diyor, ?Şunu da biliyoruz ki her şahadete ulaşan bir yoldaşımız aynı zamanda da halkımızı da bir adım daha özgürlüğe ulaştırmaktadır. Bu anlamıyla bundan önce de bu hareket, bu halk şehit vermiştir, bundan sonra da verecektir. Özgürlüğünü kazanana kadar Kürdistan´ın dört bir parçasında gençlerimiz bu halkı savunacaktır.? Sayın Gökhan; Kardeşin beraber kol kola gezdiğin, Abdullah Demirbaş´ın oğlunun 2009 yılından beri dağda olduğunu da varanlarınla açıklasana, bu milletten neyi saklamaya çalışıyorsun.

?Sen yalanlar söyle Ülgür Gökhan?

Ak Parti İl Başkanı yazılı basın açıklamasında sert cevaplarına şu cümleler ile cevap verdi: ?Sen yalanlar söyle Ülgür Gökhan biz gerçekleri söylemeye devam edeceğiz. Çünkü bizim sesimiz 253 bin şehidin sesi, bizim sesimiz Hak ve Adaletin sesi, canın sıkılabilir Ülgür Gökhan?

Açıkladığımız her gerçek senin canını sıkmaya devam edecek. AK Partili kadınların kordonda lokma dağıtılmasına tahammül edemeyen sözde demokratlığını bütün Çanakkale görüyor. Saygıdeğer CHP tabanının da senden rahatsız olduğunu biliyoruz. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün yolundan çıkmış partilerinin Hüseyin Aygünler´in, Sezgin Tanrıkulular´ın, Ülgür Gökhanlar´ın CHP´si haline gelmesine onlar da izin vermeyeceklerdir?

?Siyasi mevtaya halk gereken dersi verecektir?

?Biz Türk´ü Kürt´ü Çerkez´i hepimiz kardeşiz. Hepimiz aynı milletin fertleriyiz. Bizim düşmanımız teröristler ve bunların uzantılarıdır. Bunlarla da her yöntemle mücadele edeceğiz. Sıtkı Turan ismi bütün Çanakkale´nin değeridir. HDP için şükür pilavı dağıtan senin asla değerin olamaz. Önce Sur Belediyesi ile olan Protokolünü iptal et ardından bu milletten özür dile, tarafıma söylenmiş olduğun sıfat senin seviyesizliğinin en önemli ölçütüdür. Sesimizi kısamayacaksın. Bu siyasi mevtaya Çanakkale halkı gereken dersi sandıkta verecektir. Biz inanıyoruz ki CHP´nin içindeki vatansever insanlar da senin bu hadsizliklerine gereken cevabı verecektir. Sıkılma Ülgür Gökhan biz PKK ile de HDP ile de, bunların siyasi destekçileriyle de mücadeleye devam edeceğiz. Bu ülke hiçbir zaman sahipsiz kalmadı. Terör destekçisi kardeşin senin olsun Milletimiz bize yeter.?