Miller Rekora Koşuyor

Miller Rekora Koşuyor

Miller Oto filo satışta yıllardır sergilediği başarıyı 2015´te de sürdürüyor.

Yıllardır binek otomobil ve hafif ticari araç segmentinde sergilediği üstün başarı ile dikkatleri üzerinde toplayan Fiat Çanakkale Bayii Miller Oto, filo satıştaki tartışmasız başarısını 2015 yılında da sürdürüyor. Fiat Çanakkale Bayiliğini rekorlar ile sürdürmekte olan Miller Oto Filo Satış departmanı sahada birbirinden önemli operasyonlara imza atıyor.

 

Miller Oto Filo Satış departmanının başarılı satıcıları, yenilenen göz alıcı tasarımı, geliştirilen teknolojileri, düşük yakıt tüketimi ile her türlü ihtiyaca cevap veren Yeni Linea modelini pazarlamada üstün başarı gösteriyor. Yapılan ziyaretler ve satış operasyonları sonucu Yeni Linea´yı tercih eden Gelibolu Tek Denizcilik, 10 Adet aracını Miller Oto´dan teslim aldı.

 

Araçlarını teslim alan firma sahipleri, İsmail Ege, Hasan Tarıman, Mustafa Kavasoğlu Miller Oto Satış Müdürü Filiz Biçen´e teşekkür etti. Biçen yaptığı açıklamada; ?Şirketlerin favorisi olan Linea modelinin Gelibolu Tek Denizciliğin hizmetlerine katkı sağlayacağından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti? dedi.