Mhp´den Moral Mektubu

Mhp´den Moral Mektubu

Güneydoğu´da görev yapan Güvenlik Güçlerinin morallerini arttırmak için "Şehitler Diyarı Çanakkale´den Kahramanlara Mektup" temalı kampanya başlatılıyor

Son aylarda artan terör olaylarını gündemine alan Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, terör bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerinin moral motivasyonlarına katkı sağlamak için özel bir mektup hazırlayıp yollamayı amaçlayan bir kampanya başlatıyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar "Doğu ve Güneydoğu Anadolu´da görev yapan Asker ve Polisimizin moralinin arttırılmasına yönelik olarak Çanakkale Halkından " ŞEHİTLER DİYARI ÇANAKKALEDEN KAHRAMANLARA MEKTUP" temalı bir çalışma başlatacağız" bilgilendirmesinde bulundu.

MHP İl Başkanı Hakan Pınar, 22 Nisan 2016 tarihine kadar İl Başkanlığına ulaşan mektupları 23 Nisan 2016 tarihinde bizzat Diyabakır İl Emniyet Müdürlüğü ve Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığına ulaştırmayı planlamakta olduklarını belirterek "Şimdiden Bölgede görev yapan asker ve polisimize moral ve motivasyonu amaçlayan bu kampanyamıza vereceğiniz destek için teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.