Mhp´de Kılıçlar Çekildi Mi?

Mhp´de Kılıçlar Çekildi Mi?

Merkez İlçe Başkanı Hakan Pınar´ın sarf ettiği sözler siyasi çevrelerde merak uyandırdı.

7 Haziran seçimlerinin ardından içten içe sıkıntılı sürecin başladığı MHP´de parti yöneticilerinin sarf ettiği söylemler bir anda siyasi çevrelerin dikkatlerini bu partiye yönlendirdi. 2014 yerel seçimlerinde elde edilen 70 bin oyun altına düşülen 7 Haziran seçimlerindeki başarısızlığın faturasının kime kesileceği merak edilirken MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Hakan Pınar´ın sosyal medyadan paylaşımlarında kullandığı sözler hayli merak uyandırdı.

 

Perşembe günü ne anlatacak?

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Hakan Pınar´ın ?Kılıçlar çekildi, kim samimi kim değil artık ortaya çıkacak? ve  ?Sel gider kum kalır, güzel bir atasözü, Kasım 15´de kim sel kim kum görülecek? sözleri daha sonra zaman vererek kullandığı ifadeler ile daha da merak uyandırdı. Pınar Perşembe gününü hedef göstererek şu ifadeleri kullandı ?Halının altına süpürdüğümüz her şeyi Perşembe günü yapacağım basın toplantısında anlatacağım, bizi affet Ayvacık ilçe başkanım aslında sen en güzelini söyledin?

MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Hakan Pınar´ın sosyal medyadaki kişisel paylaşım sitesinde yer verdiği son söz ise şöyle oldu ?Yânî akıllı ve olgun mü´min, dîn ve dünyâ işlerinde sakınılacak şeylerden sakınır, ihtiyâtlı, tedbirli ve uyanık hareket eder, bir defa aldatılsa bile gaflete düşüp ikinci defa aynı hataya düşmez?