Madalya İle Döndüler

Madalya İle Döndüler

23 Nisan Uluslararası Dünya Çocukları Karate Şampiyonasına başarıları ile damga vurdular

23 Nisan Uluslararası Dünya Çocukları Karate Şampiyonasına katılan Çanakkale Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu karate takımı İstanbul´dan kupa ve madalyalar ile dönerek önemli bir başarıya daha imza attı.

Süleyman Orhan´ın başarılı sporcuları, hafta sonunda tamamlanan şampiyonada Çanakkale´yi başarı ile temsil etti. Şampiyonanın ilk gününe damgasını vuran Çanakkaleli yıldız karateciler 2 altın ve 5 bronz madalya alarak beğeni ve dikkatleri üzerinde topladı. Çanakkale ekibinden Bahar Koray ve Yıldıray Uygural çıktıkları müsabakalarda rakiplerine şans tanımayarak şampiyon oldu ve altın madalya kazandı.

İstanbul´da nefes kesen müsabakaların yapıldığı 23 Nisan Uluslararası Dünya Çocukları Şampiyonasında Oğuz Rahmet Şevik, Süleyman Yurteri, Ahmet Eren Çay ve İrem Arslan da üçüncülük elde edeler Çanakkale´ye bronz madalya kazandırdı. Şampiyonada Muhammed Emin Orhan, İrem Vural ve Enes Tuncay beşincilik elde ederken, Ecem Sare Kara da sekizinci oldu.

Çanakkale Halk Eğitim Merkezi takımının şampiyonada başarı ile mücadele ettiğini belirten Antrenör Süleyman Orhan, sporcularının zorlu turnuvada sergilediği performanstan memnun olduklarını söyledi. Çanakkale´yi bundan sonra da turnuva ve şampiyonalarda başarı ile temsil edeceklerine inandığını sözlerine ekleyen Orhan "Çocuklar çok iyi çalışıyor ve müsabakalara iyi hazırlanıyorlar. Kısa sürede ulusal ve uluslararası başarıları Çanakkale´ye getiren tüm sporcularımı tebrik ediyorum" dedi.