Listedeymiş Gibi Çalışıyor

Listedeymiş Gibi Çalışıyor

CHP'nin 24.Dönem Milletvekili Serdar Soydan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

CHP Milletvekili Serdar Soydan, önseçimde listede yer bulamamasına karşın seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçeleri dolaşan ve ziyaretlerini sürdüren 24.dönem Milletvekili Serdar Soydan  Önemli olan kimin Milletvekili olacağı değil, CHP`nin iktidar olmasıdır” dedi.

Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Serdar Soydan, seçim çalışmaları ile ilgili olarak CHP`de kimin milletvekili olacağı hiç önemli değildir. Önemli olan Çanakkale`de birinci parti olabilmektir. Hep bunu vurguluyorum; hedefimiz Çanakkale`de birinci Türkiye`de iktidar olmak” dedi.

Soydan, hükümetin düşmesinin önemli olduğunu, bütün CHP'lilerin milletin vekili olduğunu, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun, kimin milletvekili olacağından daha önemli bir durum olduğunu belirtti. Soydan Türkiye`nin içinde bulunduğu şartlar, AKP'nin bir daha hükümet olmamasını gerektirmektedir” dedi.

Soydan, kendisinin 5. Sıraya gelmesi ile ilgili olarak da parti tabanının kendisine uyarıda bulunduğunu, bu uyarının ardından kendisinin de özeleştiri yaparak daha fazla çalışmasının gerektiği fikrine vardığını ve durmaksızın çalıştığını dile getirdi. Soydan, sıralamanın kendisi açısından hiç önemli olmadığını önemli olanın da CHP'nin iktidara getirilmesi olduğunu söyledi. Soydan, konuşmasını şöyle sürdürdü.

Gün mücadele günüdür. Herkesin hesabı kitabı olabilir. Bunların değerlendirme yeri kongrelerdir. Benim Ankara ile olan ilişkilerim devam ediyor. Yüksek disiplin kurulu üyeliğim süresince de Çanakkale için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Seçim süresince örgütlerimizin verdiği her göreve hazırım. Geçtiğimiz seçimlerde sabah doktora gidip akşamüzeri köylere çıktım. Bunu halkımız ve partililerimiz iyi bilir” dedi.