Ligin En Karakterli Takımı

Ligin En Karakterli Takımı

Sınırlı ve mütevazı bütçe ile kurulan kadrosu ile hedeflenen çizgide başarı sağlayan Çanakkale Belediyespor´un başarısı voleybol otoriteleri tarafından takdir topluyor

Türkiye Bayanlar Voleybol liginde Çanakkale´yi başarı ile temsil eden Çanakkale Belediyespor´un son haftalarda sergilediği başarılı performans voleybol camiası tarafından takdir ile izleniyor. Kısıtlı bütçe ile oluşturulan kadrosu ile lige farklı bir renk katan Çanakkale Belediye, Nilüfer maçında da sergilediği hırslı ve mücadeleci karakteri ile takdir topladı.

Adım adım hedefe doğru

Sezona öncelikle düşme potasından uzak kalma hedefi ile başlayan ve ligin ilk yarısında bunu başararak büyük ölçüde ligde kalmayı başaracak puanları toplayan Boğazın Sultanları şimdi play off hedefine odaklandı. Yeni kurulan kadrosu ile her hafta üzerine koyarak iyi bir takım kimliği kazanan Çanakkale Belediye, ikinci yarıda oynadığı 3 maçta 4 puan toplama başarısının ötesinde sergilediği oyun ve mücadele ruhu ile voleybol otoritelerinin konuştuğu bir takım olarak dikkatleri çekiyor. Çanakkale Belediye´nin hedefine doğru emin adımlar ile ilerlediği ligde şimdiki hedefi ise play off grubunu garantilemek olarak belirlendi.

Müthiş dayanışma

Deneyimli çalıştırıcı Üzeyir Özdurak ve ekibi nezaretinde ligde beklenen başarıyı yakalayan Boğazın sultanlarında bu başarının sırrı ileri düzeyde dayanışma olarak dikkatleri çekiyor. Bu sezon mütevazı bütçe çerçevesinde büyük ölçüde ilk kez yan yana oynayacak sporculardan kurulan kadrosu ile savaşan bir takım haline gelen Boğazın Sultanlarında yerli ve yabancı oyuncuların iyi arkadaşlık ilişkilerinin büyük bir dayanışmaya dönüşmesi şu ana kadar sergilenen başarıda en önemli etken olarak gösteriliyor.

Yönetimden tam destek

Ligin en karakterli takımı olarak dikkatleri ve takdirleri üzerinde toplayan Çanakkale Belediyespor´da yöneticilerin de takıma tam destek sağlamaları memnuniyet ile karşılanıyor. İçeride ve deplasmanlarda maçlara giderek takıma öneli ölçüde moral desteği sağlayan yöneticilerin iyi niyet ve fedakarlıkları oyuncular üzerinde oldukça olumlu etki yaratıyor. İsmet Güneşhan Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Nilüfer Belediye maçında da tam kadro tribünde takıma destek vermesi oyuncuların moral motivasyonunu da üst düzeye çıkartıyor.