Ligin Dibi Ateşten Gömlek

Ligin Dibi Ateşten Gömlek

Son 9 maça girildiği 2.Grupta Dardanel dahil 8 takım ligde kıyasıya kalabilme mücadelesi veriyor

TFF 3.Lig 2.Grupta Çatalcaspor´u 2-0 mağlup eden ve haftayı çok değerli 3 puan alarak kapatan Çanakkale Dardanelspor moral kazandı.

Mustafa Mete Ertem´in göreve gelmesinden bu yana 4 haftada 2 galibiyet, bir beraberlik ve 1 de yenilgi alan Kırmızı Beyazlar topladığı 7 puan ile ivme toparlandı ve gelecek haftalar için umut verdi.

25.hafta müsabakalarının oynandığı 3.Lig 2.Grupta özellikle düşme hattı müthiş bir çekişme yaşanıyor. 18 puanlı Kırıkkalespor Tire deplasmanında 1-0 yenilgiden kurtularak beraberlik elde etti ve puanını 19´a çıkardı. 22 puana sahip Derince Belediyesi kendi evinde Kemerspor karşısında aldığı 3-0´lık yenilgi sonrası 23 puanda kalırken 23 puana sahip Dersimspor da lider Bodrumspor deplasmanından puan çıkartamadı ve haftayı 16 puan ile tamamladı. 25.hafta maçları öncesi 23 puan ile 15.sırada bulunan Çanakkale Dardanel Çatalca galibiyeti ile puanını 26´ya çıkartırken bir üst basamağa yükseldi. Haftayı Yomraspor´a deplasmanda 1-0 mağlup olarak puansız geride kalan Yeşil Bursaspor ise 25 puanda kaldı ve 15.sıraya geriledi.

2.Grupta 26.hafta maçları 10 Mart Cuma günü oynanacak. Çanakkale Dardanelspor 34 puana sahip Kemerspor deplasmanına çıkarken, 15.sıradaki Yeşil Bursaspor Çatalca deplasmanına çıkacak. Dersimspor kendi evinde Pazarspor karşısında puan mücadelesi vereceği 26.hafta maçlarında Derince Belediyespor  Silivrispor´a, Yomraspor ise  lider Bodrumspor´a konuk olacak.