Lig Yeni Başlıyor Gibi

Lig Yeni Başlıyor Gibi

Boğazın Sultanları pazar günü ağırlayacağı Trabzon İdmanocağı´na hazırlanıyor

Vestel Venüs Sultanlar Liginin övgü alan takımı Çanakkale Belediyespor ligin 5.haftasında hedef rakiplerinden Trabzon İdmanocağı ile karşılaşacak. Karşılaşma 20 Kasım Pazar günü Anafartalar Spor Salonunda oynanacak ve saat 17.00´de başlayacak.

 

Lige fırtına gibi girdikten sonra üst üste 3 galibiyet alarak tarihinin en başarılı lig başlangıcını yapan Boğazın Sultanları Dünya Şampiyonu Eczacıbaşı Vitra karşısında da deplasmanda oldukça etkili ve başarılı bir mücadele ortaya koydu. Geride kalan maçları unutan Çanakkale Belediyespor tüm dikkatlerini hedef rakiplerinden biri olan Trabzon İdmanocağı ile oynayacağı maça çevirdi.

 

Zorlu maçın hazırlıklarına hafta başında başlayan Çanakkale Belediyespor pazar günkü müsabakaya günde iki antrenman ile hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon CEV Kupasında mücadele eden Trabzon İdmanocağı ile zor bir maç oynayacak Boğazın Sultanlarında parola galibiyet. Çanakkale Belediyespor Başantrenörü Üzeyir Özdurak rakiplerinin lige iyi başlayamamasına rağmen güçlü bir takım olduğunu ve hem rakiplerini hem de maçı çok önemsediklerini söyledi. Özdurak, Trabzon İdmanocağı takımının federasyonun koyduğu yönetmelikler gereği iki yabancı oyuncusunu lisans problemleri nedeni ile bugüne kadar oynatamadığını ancak bu sorunları çözerek bu sezon ilk defa Çanakkale´deki maçta tüm yabancılarını oynatabileceklerine dikkat çekti. Özdurak bu maça lige yeni başlıyormuş gibi hazırlanmakta olduklarını da belirterek, "Zor bir sezon ve tüm rakipler de zor. O nedenle tüm rakiplerimizin fazlası ile önemsiyoruz. Trabzon İdmanocağı takımının da maça kazanmak için çıkacağı muhakkak. Biz her zaman olduğu gibi dikkatli olacağız ve tedbiri elden bırakmayacağız" şeklinde değerlendirdi.