Lidere Kafa Tutacaklar

Lidere Kafa Tutacaklar

Vestel Venüs Sultanlar liginin prestij takımı Çanakkale Belediyespor 9.Hafta maçında bugün Vakıfbank karşısına çıkıyor

Bu sezon bir Dünya Şampiyonu ve bir de Dünya üçüncüsü takımı bünyesinde bulunduran ve önceki sezonlara oranla çok daha çetin geçmekte olan Vestel Venüs Sultanlar Liginin aldığı başarılı sonuçlar ile zirveye adını yazdıran takımı Çanakkale Belediyespor, ligin dokuzuncu haftasında bugün ligin lideri Vakıfbank ile karşı karşıya gelecek.

 

Geçtiğimiz hafta evinde hedef maçlarından birinde Halkbank ile karşılaşan, 1 haftada her biri 5´er set olmak üzere 15 setlik performans yapmak zorunda kalan ve bunun fiziki yorgunluğunu yoğun yaşamasının da etkisiileilk kez evinde yenilgi alan Çanakkale Belediyespor, zorlu deplasmanın hazırlıklarını tamamlayarak dün İstanbul´a gitti. Halkbank maçı sonrası 2 gün izin verilen ve bu sürede biraz olsun dinlenme olanağı bulan Boğazın Sultanları Vaıfbank karşısında puan ve puanlar arayacak.

 

Çanakkale Belediyespor Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak Vakıfbank maçı için ?Bizim için rakip takımın kim olduğu önemli değil. Biz sezon başından bu yana her maçta önce kendimizin ortaya koyduğu oyuna bakıyoruz. Ligin bu haftaya kadar olan bölümünde iyi işler başardığımızı düşünüyorum. Takımımda her oyuncum kapasitesini zorlayarak performans ortaya koyuyor. Avrupaeleme maçı öncesi Vakıfbank karşısında da salona kazanmak için çıkacağız? dedi. Vakıfbank-Çanakkale Belediyespor karşılaşması bugün Vakıfbank Spor Sarayında oynanacak. NTV Spor´dan canlı olarak yayınlanacak olan maç saat 13.00´te başlayacak.