Lezzetin Yeni Adresi Osmanlı Sofrası

Lezzetin Yeni Adresi Osmanlı Sofrası

Çanakkale´de uzun yıllar hazır yemek, unlu mamuller, eğlence ve dinlence konusunda hizmet veren, açtığı mekanlarda her zaman kaliteli servis ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan başarılı girişimci Gürsel Güneş, kentin en nezih mekanlarından Osmanlı Sofra

Troya Caddesinde yaklaşık 750 metrekare alanda iç ve dış mekan olanaklarını müşterilerine sunan Osmanlı Sofrası yenilenmiş ve revize edilmiş yeni konsepti ile kapılarını bir kez daha müşterilerine açtı.
Hafta sonu gerçekleştirilen açılış programına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Ak Parti Belediye Meclisi Üyesi Fikri Başer, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gür, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve özel konuklar katıldı. Türk Halk Müziği mini konseri ile karşılanan konuklara daha sonra nezih mekan Osmanlı Sofrası´nın yeni konseptinin ayrıcalıklı lezzeti Çağ Kebabı ikram edildi.
İkram sonrası açılış programına geçildi. Çanakkale Milletvekili Bülent Öz konuşmasında giderek güzelleşen giderek daha çağdaş bir kent haline gelen ve turizmde önemli adımlar atılması gereken Çanakkale´de böyle özel ve Nezih mekanlara ihtiyaç duyulduğunu belirterek yatırım ve girişim cesaretinden dolayı ve Gürsel Güneş´e teşekkür etti.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da konuşmasına "değerli dostum" dediği Gürsel Güneş´in uzun yıllar hizmet sektörüne açtığı, işlettiği ve işletmekte olduğu mekanlar ile kente önemli katkılar sunduğunu ve bunun da sevindirici olduğunu söyledi. Gökhan, Çanakkale´de marka haline gelen Küçümen´den sonra Osmanlı Sofrası´nın yeni konsept ve yeni tadları müşterileri ile buluşturan Gürsel Güneş ve ailesinin sektöre ve gelişmekte olan Çanakkale´ye sağladığı katkının takdire değer olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından yeni konsepti ile Osmanlı Sofrası, Cağ Kebabı ayrıcalıklı lezzetin yeni adresi olarak kapılarını kordela kesimi ile müşterilerine açtı. Açılışı gerçekleştiren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Çanakkale Milletvekili Bülent Öz ile birlikte tezgaha geçerek odun ateşi ile pişen cağ kebabı keserek müşterilere servis etti.