Lapseki Büyümeye Devam Edecek

Lapseki Büyümeye Devam Edecek

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Lâpseki Hükümet Konağı Açılış Töreni´ne katıldılar.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent TURAN, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İNCE, Çanakkale Valisi Orhan TAVLI, Lâpseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ, il ve ilçe bürokratları ile vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen açılış töreninde yapılan konuşmalarda Lâpseki´de yapılan hizmetlere değinilerek yeni dönemde çok daha fazlasının yapılacağının müjdesi verildi.

Her fırsat bulduklarında Lâpseki´ye geldiklerini dile getiren Jülide İskenderoğlu, Lâpseki´de yapılan ve devam eden yatırımları yakından takip ettiklerinin altını çizdi ve konuşmalarına şöyle devam etti:

?Türkiye artık eski Türkiye değil, Lâpseki de artık eski Lâpseki değil. 

Yapılan yatırım ve hizmetlerle artık yeni bir Türkiye ve yeni bir Lâpseki var. Eyüp Başkanımız Lâpseki´de aldığı %56 oy ile bizleri çok sevindirdi. Şimdi, çıtayı hizmet standartlarınızı çok daha yükseğe taşıyacağız. 5 yılda işimiz zorlaştı. İnşallah, bu dönem çok daha güzel hizmetlerle söz verdiğimiz 41 projenin hepsini tamamlayacağız.

Çanakkalemizde, Lâpsekimizde, turizmden alt yapıya her alanda hizmetlerimiz devam edecek. Bugün burada açılışını yaptığımız eser, 7 bin metrekare inşaat alanına sahip ve yaklaşık 10 milyon TL´ye mal oldu.

Hükümet binaları aslında devletin eli, devletin evi gibidir. Hükümet konağı resmi kurumları her şeyden önce devletin temsili ve devlet millet arasında köprü kurulan yerlerdir. Biga, Yenice Hükümet Konağımızı bitirdik, Allah´ın izniyle. Ayvacık, Bayramiç ve Eceabat´ta devam ediyor.

Lâpseki´de; Milli Eğitim İlçe Müdürlüğümüzün, Nüfus´un, Halk Eğitim binamızın, Kaymakamlığımızın daha modern ve daha iyi şartlarda vatandaşımıza hizmet edeceği bu bina bizim için ayrı bir onur.

Yüzyılların hayali olan 1915 Çanakkale Köprümüzün inşaatı da Lâpseki´den yükselerek devam ediyor. Modern ameliyat ve diyaliz merkeziyle 32 yatak kapasiteli hastanemiz Lâpseki´ye yakışır bir hastane. Çanakkalemizde ilçelerimizde yenilenmeyen okul kalmadı.

?Kendi bahçesinde dal olmayanlar gelmiş bizim bahçemizde ağaçlık taslıyor.? İnşallah biz; yenilikçi, reformcu, katılımcı ve akılcı kadrolarımızla Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde güçlü kabinesiyle kıymetli vekilleriyle Çanakkale´ye Türkiye´ye 4,5 yıl daha kesintisiz hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiç kimsenin bizim bahçemizde ağaç olarak kendini görmesine asla izin vermeyeceğiz.? dedi.