?Kucaklaşsalar?

?Kucaklaşsalar?

Çanakkale´nin önemli değerlerinde Hitabet Eğitmeni, Tarihçi, Kamu Yönetimi Uzmanı ve Akademisyen Gökhan Bayram, hayali ve teklifini sosyal medya üzerinden paylaştı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Akademisyen olarak kariyerini sürdüren ve bunun yanında sunucu, tarihçi, kamu yönetimi uzmanlığı ve hitabet eğitmenliği de yapmakta olan Gökhan Bayram´ın dün sosyal medya üzerinden yaptığı bir öneri dikkatleri çekti. Bayram paylaşımında ?Basit bir hayalim ve teklifim var. Çanakkale siyasi İl Başkanları kucaklaşsalar? şeklinde bir ifadeye yer verdi.

Gökhan Bayram, Çanakkale Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, CHP İl Başkanı Nejat Önder ve MHP İl Başkanı Hakan Pınar´a atfen yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: ?Türkiye´ye örnek olarak el ele tutuşsalar. Arkalarında Şehitliğimiz, önlerinde bayrağımız fotoğraf çekilseler. Değil mi ki Çanakkale Ruhu kardeşliktir. Çanakkale´nin önderliğini gösterseler. Degil mi ki bugün liderler buluşuyor. Çanakkale´de de bunu ispatlasalar. KARADAĞlar gibi yüce, tarihteki ONDERler gibi birleştirici, kardeşliğe susamış milletimize bir PINAR olsalar. Bizler için ne essiz bir umut, ne heyecan verici bir sevinç olur. Ne dersiniz?

Bayram´ın ?hayalim ve teklifim? dediği önerisine takipçilerinden değişik yorumlar yapıldı. Bayram´ın paylaşımına cevap veren MHP İl Başkanı Hakan Pınar yanıtında şu ifadeleri kullandı: ?Gönlün var olsun kardeşim, ancak biz her iki mevkidaşımla zaten zaman zaman yüz yüze de , telefonla da irtibat halindeyiz. Elbette ihtiyaç olursa birlikte aynı ortamda da bir araya gelebiliriz. Biz her zaman siyasi ideolojik farklılıklarımıza rağmen barış dili kullanmak suretiyle diyalog kapısının her zaman açık olmasından yanayız. Demokrasinin kesintisiz devamı ve Halkın Egemenliğine sahip çıkmak adına dün olduğu gibi bu günde mensubu olduğum anlayış ; Vatan ve Üniter yapının bölünmez bütünlüğü söz konusu olduğunda diğer tüm farklılıkların anlamını yitirdiği anlayışın sancaktarı olmuş ve bunu geçmişte kanlarıyla ve canlarıyla ortaya koymuştur. Geçen hafta benzer bir öneri MÜSİAD Başkanlığında ziyaretimize gelen bir heyet tarafından yapılmış ve birlikte Demokrasiye sahip çıkma adına diğer Sayın İl Başkan´ları ile Milli Mutabakat metnine imza atıp atmayacağımız sorulmuştur. Cevaben kendilerine bu vatana kara sevdalı Milliyetçi Ülkücü Hareketin mensupları olarak zaten bu mutabakat Türk Milletinin şehadetinde ülkücü irade tarafından kanla imzalandığını elbette fiziki olarak da imzalamaktan imtina etmeyeceğimizi ifade ettik. Kıymetli kardeşim takdire şayan samimi duyguların için teşekkür ediyor, selam ve dua ile Allaha emanet ediyorum?