Kritik Hafta

Kritik Hafta

Ligde Play-off grubunu kovalayan Çanakkale Belediyespor zorlu Sarıyer maçına hazırlanıyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Liginde mücadele eden Çanakkale Belediyespor, ligin 6.haftasında çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Lige play-0ff hedefi ile hazırlanan Boğazın Sultanları haftanın kritik karşılaşmasında hedefin ortak ve önemli rakiplerinden Sarıyer Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Sarıyer kendi evinde kayıp

Çanakkale Belediyespor´un bu haftaki rakibi Sarıyer Belediyespor, ligde geride kalan 6 hafta sonunda 8 puan ile 5.sırada yer alıyor. Oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 yenilgi alan İstanbul ekibi lige Halkbank´ı deplasmanda 3-1 mağlup ederek galibiyet ile başladıktan sonra ikinci haftada kendi evinde Fenerbahçe Grundik takımına 3-0 mağlup oldu. Ligin 3.haftasında zorlu deplasmana çıkan Sarıyer Belediyespor Bursa Büyükşehir Belediyespor´u 3-2 mağlup ederek haftayı 2 puan ile kapattıktan sonra Galatasaray´a kendi evinde 3-2 mağlup olmasına rağmen 1 puan almayı başardı. Beyaz Martılar geçtiğimiz hafta Çanakkale Belediyespor´un deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Salihli Belediyespor karşısında zorlandığı maçta 3-2 galip gelmeyi başardı ve haftayı 2 puan ile kapattı.

Sultanlar hırslı

Geçtiğimiz hafta Eczacıbaşı´na 3-0 mağlup olan ve bu yenilgiye kayıp olarak bakmayan Çanakkale Belediyespor bayan voleybol takımı Sarıyer Belediyespor maçı hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Boğazın Sultanları zorlu karşılaşmaya galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Çanakkale Belediyespor Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak, ligin ilerleyen haftalarında maçların zorluk derecesinin daha da arttığını belirterek ?Ligde kolay maç yok. Güçlü rakiplerin zirvede yerleri hemen hemen sağlam. İlk 4 sıradaki takımları orta sıradaki takımlar ancak zorlayabilirler. Önemli olan 5.sıra ile 10.sıra arasındaki takımların bir birleri ile yapacakları maçlar. Biz de bu maçların birinde bu hafta Sarıyer Belediyespor ile karşılaşacağız. Geride kalan maçları unutup bu maça odaklandık. Zor bir maç olacak. Bu maçta hata yapmayan ya da daha az hata yapacak takım maçı kazanma şansı yakalayacaktır. Ben oyuncularıma güveniyorum. Çıkacaklar ve kapasitelerini maça yansıtacaklar. Bu maçtan galibiyet bekliyoruz? dedi.