Korolar Festivali 3 Tenor Konseri İle Sona Erdi?

Korolar Festivali 3 Tenor Konseri İle Sona Erdi?

Çanakkale Belediyesinin ana destekçisi olduğu 4. Çanakkale Korolar Festivali´nin kapanış konserinde 3 Tenor grubu sahne aldı.

ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi´nde saat 20:30´da başlayan festival kapanış konserine Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü, Gazeteci Hıncal Uluç, festivale katılım gösteren koro üyeleri ve kentliler katıldı. Opera sanatçıları Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar´ın sahne aldığı 3 Tenor konserine ketliler yoğun ilgi gösterdi.

Ünlü tenorlar Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar, konserde aryalardan türkülere ve valse kadar çeşitli eserler seslendirirken, sergiledikleri performans izleyicilerden büyük beğeni aldı. 3 Tenor´un seslendirdiği eserlere eşlik eden izleyiciler, keyifli bir akşam yaşadı.

Son eserlerini seslendirmelerin ardından izleyicilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye çıkan 3 Tenor, İtalyan besteci Eduardo di Capua´nın ?O Sole Mio? eseri ile konseri sonlandırdı. Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü, Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar´a plaket takdiminde bulundu.