KÖPRÜ GENEL MÜDÜRÜNDEN ÇTSO'YA ZİYARET

KÖPRÜ GENEL MÜDÜRÜNDEN ÇTSO

Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi Genel Müdürü Mustafa Tanrıverdi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu ve Yönetim Kurulu üyesi Seniz Tennioğlu hazır bulundu.

“EKONOMİK BÜYÜME VE KALKINMA İÇİN ULAŞILABİLİRLİK BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Bir İlin, bir bölgenin veya bir Ülkenin büyümesi ve kalkınması için ulaşılabilirlik büyük önem arz ediyor. Bizler eskiden 5 saatte İstanbul’a giderken şimdi 5 saate Bulgaristan’ın başkenti Sofya’ya gidebiliyoruz. Marmara, Trakya ve Ege’yi birbirine bağlayan 1915 Çanakkale Köprüsü ve bağlantılı çevre yolları ile İlimiz lojistik olarak önemli yerde konumlanıyor. İş insanları olarak bizler de bu lojistik avantajımızı en iyi şekilde kullanarak, Ülkemiz için daha fazla ekonomik katma değer ve istihdam yaratmak istiyoruz. Çanakkale Otoyol ve Köprüsü İnşaat Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi Genel Müdürü Mustafa Tanrıverdi ile mevcut ve devam eden çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun temennileri için teşekkür ediyorum.”