Koltuk Ve Makama Değil Hizmete Memuruz

Koltuk Ve Makama Değil Hizmete Memuruz

6 bin üyenin kayıtlı olduğu ÇTSO yönetimi 2014 yılını değerlendirirken Oda Sözcüsü Güven Barış Yüksel Çanakkale'yi marka kent yapma yolunda emin adımlar ile ilerlediklerini kaydetti

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Sözcüsü Güven Barış Yüksel konuşmasına “Bugün itibariyle yaklaşık 6000 üyeyi temsil eden bir kurum olarak, Çanakkale ekonomisine katkı sağlayacak, Çanakkale’mize kalıcı eserler ile katkı sunacak, Çanakkale’yi bir “marka kent” yapacak projelerle, yerelde kalkınmaya destek vermeye gayret ediyoruz.  Biz sadece konuşan bir Kurum değiliz” diyerek başladı. ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Güven Barış Yüksel, sözlerine şöyle devam etti:

“Çanakkale’nin gelişimi için yakınmak, oturup beklemek yerine her zaman  üzerimize düşeni  fazlasıyla yapmayı tercih ettik. Çanakkale’ye hizmet etmeyi görev bildik. Çünkü bu Kurumda sizlerin de içinde olduğu üyelerimizin alın terini temsil ediyoruz. Alın terinin, yetim hakkının temsil edildiği kurumlarda kişilere değil memlekete hizmet esastır diyerek koltuk ve makama değil hizmete memur olduğumuzu ısrarla söylemek istiyorum. Böyle bir görev anlayışı ve disiplin içeresindeki gayretlerimizin sonucunda da biliyorsunuz pek çok projemizi hayata geçirdik.”

Güven Barış Yüksel, konuşmasının devamında ÇTSO’nun ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi, ÇTSO İş Merkezi, ÇTSO Çanakkale Evi, ÇTSO Arge Merkezi, Kiogslar ve Tanıtım Filmleri, Games Of Troy, Işık ve Su Gösterileri Sistemi, Yeni Çanakkale Logosu, Çanakkale ve Lapseki Yat Limanı ile Lapseki Balıkçı Barınağı, Çanakkale Kruvaziyer İskelesi, TOBB Ekonomi Üniversitesi ÇTSO Fakültesi, Ezine Gıda İhtisas OSB ve Çan İbrahim Bodur OSB gibi projeleri ile ilgili olarak özel bilgiler verdi.