Kırıkkale´de Diriliş 0-1

Kırıkkale´de Diriliş 0-1

Kırıkkale deplasmanında cansiperane mücadele eden kırmızı beyazlar kötü gidişe "dur" dedi ve altın değerinde 3 puanın sahibi oldu

Çanakkale Geçilmez´ı oynayan Dardanelspor Uğur´un 7. dakikada attığı gol ile kazandı?

 

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta haftalardır kazanamayan ve ligin tehlike bölgesine demir atan Çanakkale Dardanel 6 puanlık önemli maçta MKE Kırıkkalespor karşısında altın değerinde bir galibiyet ve 3 puan elde ederken kötü gidişe de dur dedi. Kırıkkale´de Psikolojik savaşın da verildiği zorlu maçta 90 dakika boyunca canını dişine takan kırmızı beyazlar takım olarak örnek bir mücadele sergiledi ve galibiyeti haketti. Birçok gol pozisyonundan da yararlanamayan Çanakkale Dardanelspor´un iki atağında rakip savunma topları çizgiden çıkartırken, Can Morgül ve Uğur´un müthiş şutlarını kaleci aynı güzellikte doksandan bir çıkarttı. Çanakkale Dardanel Mertcan´ın kaleci ile karşı karşıya karşıya kaçırdığı gol ile birlikte farkı da kaçırdı. Çanakkale Dardanelspor baştan sona üstün ve kontrolünde tuttuğu maçın 7.dakikasında golü buldu. Orta alandan hızlı çıkan Nuri Fatih´in mükemmel ara pası ile buluşan Uğur Uğur gole giderken düşürüldü ve hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı da kullanan Uğur takımını 1-0 öne geçirdi.

 

Takım halinde mükemmel bir mücadele sergileyen Çanakkale Dardanelspor, savunma ve hücumda da oyunun kontrolünü elinde tutarken teknik direktör Mehmet Özdemir´in talebeleri verdiği taktik ve oyun tarzını harfiyen yerine getirdi. Kırmızı Beyazlar da geride kalan bir11 haftada bedelleri ağır ödenen bireysel hataların çok azalması ve takım halinde savunma ve hücum organizasyonlarındaki üst düzeyde yardımlaşma dikkatleri çekti.

 

 

Kırmızı Beyazlar aldığı bu önemli galibiyet ve 3 puan ile 11 puana ulaştı ve sıralamada 3 basamak birden yükselerek 14 sıraya yerleşti. Çanakkale Dardanelspor ligin 13.haftasında grup ikincisi Kırıkhanspor ile Çanakkale´de pazar günü karşı karşıya gelecek.