Kimin Umrunda?

Kimin Umrunda?

Güzelyalı ´ da Yıkılan istinat duvarı aylardır tehlike arz ediyor.

Çanakkale´nin önemli tatil bölgelerinden Güzelyalı ´ da sahilde yıkılmış istinat duvarı çevre sakinlerinin can güvenliğini tehdit ettiği kadar oluşturduğu viran görüntü de tepkilere yol açıyor.

Güzelyalı 16 ve 18.sokak arasında ikamet eden yüzlerce tatilci istinat duvarının yıkılması nedeniyle denize girememekten ve sahilde oluşan bu çirkin görüntü kadar kıyıda oluşan kirlilik ten dert yanıyor.

Bu bölgede ikamet eden eski Çanakkale Belediye Meclisi üyesi Muharrem Kocabey,  konuyu ve sorunu ilgili yerlere ilettiklerini, özellikle Çanakkale Belediyesi´ne birçok kez bilgi verdikleri ve sorunu çözmeyi talep etmelerine rağmen hiç bir çözüm getirilmesini söyledi. Kocabey okulların tatil olduğunu çevredeki yazdıkları  da dolduğunu belirterek sakinlerin bu sorun nedeniyle denize gidemedik lerini vurguladı.

Şakinler ise kıyıda ne denize girmenin ne de yürüyebilmenin mümkün olmadığını bunun yanı sıra Yıkılan duvarın çevreye güvenlik anlamında tehdit unsuru olduğunu ifade ettiler ve Çanakkale Belediyesi´nden soruna çözüm getirmesini istedi.