Kesim Merkezine Parke Taş

Kesim Merkezine Parke Taş

Gelibolu Belediyesi, Kurban Bayramı yaklaşırken Atıksu Arıtma Tesisi yanında 4 dönümlük alanda geçtiğimiz yıl oluşturduğu kurban satış ve küçükbaş kesim merkezinde yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar´ın talimatı ile Kavaklıtepe yolu üzerinde bulunan Atıksu Arıtma Tesisi yanında Destek Hizmet Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan kurban satış ve küçükbaş kesim merkezialanında, Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz yıl itibariyle küçükbaş kurban satış ve kesimlerinin bu yeni alanda sürdürüldüğünü belirten Başkan Özacar, ?Kurbanlığını seçmeye ve kesim işlemi yaptıracak vatandaşların hijyenik bir şekilde faydalanabileceği yeni alanda otopark, tuvalet, çay ocağı, gölgelik gibi imkanlar da sunulacaktır? dedi.

 

Başkan Özacar, vatandaşların sorunsuz bir şekilde olumsuzluk yaşamadan kurbanlarını almaları ve küçükbaş hayvanları kestirebilmeleri hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü, büyükbaş hayvanların kesiminin de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Kaynarca mevkiinde bulunan mezbahada sıraya girmek suretiyle dini ve sağlık kurallarına uygun olarak yapılacağını kaydetti.