Kepez Belediyesi Eğitim Seminerlerini Tamamladı

Kepez Belediyesi Eğitim Seminerlerini Tamamladı

Kepez Belediyesi personeli, birim müdürleri ve Adile Naşit Kreş ve Gündüz Bakım Evi velilerine yönelik eğitim semineri tamamlandı.

Profesyonel Yaşam Koçu Gonca TÜRK tarafından verilen eğitimde  Kepez Belediyesinin tüm personeli,  bir takım olma ve takım olarak çalışmasını sağlama, personelin Belediyedeki siyasi yapılanmadan etkilenmeden hizmet için çalışmak zorunda olduklarını vurgulama ve motivasyonu kazanma, vatandaş ile konuşurken ve hizmet verirken öfke kontrolü sağlama ve stresle başa çıkma tekniklerini verimli kullanma konuları işlendi.

Belediye Birim Müdürleri, personel ile etkili iletişim, kriz yönetimi, öfke kontrolü ve stresle başa çıkma teknikleri ve birim müdürlükleri arasında etkili iletişim sağlama kurum sadakati oluşturma konularının eğitimini aldı.

Adile Naşit Kreş ve Gündüz Bakım Evi Personel Eğitim Semineri, çocuk ile sakin verimli, etkili ve sağlıklı iletişim, çocuğa karşı sağlıklı öfke kontrolü sağlama, veli ile sağlıklı iletişim kurabilme, veli ve öğrenciye dönük davranış kalıpları belirleme ve kurum sadakati oluşturma, Veli eğitim semineri ise etkili aile içi etkili iletişim nasıl sağlanmalı ve veli, çocuk, kreş sac ayağı nasıl oluşturulacak konuları işlendi.  

 

Başkan Mutan,  ?bireysel, birimler arası ve vatandaşla sağlıklı iletişim kurma yönünde temel iletişim doğruları olan doğallık, kabul etme ve saygılı olma, empatik olma, tutarlı olma, güven  verici olma, açık olma, uzlaşıcı olma, gerçeği doğru dille aktarma, ortak ihtiyaçlara yönelir olma gibi iletişimin temel ögelerinden yola çıkarak kurumsal kimliğimizi tamamlama yönünde doğru bir çalışmanın daha tamamlanmasından duyduğum memnuniyeti dile getirirken, insan odaklı yatırımlarımızın süreceğini ifade ediyorum? dedi.