Kenetlenelim

Kenetlenelim

3.Ligde zirve mücadelesi yapan Çanakkale Dardanelspor 2-2'nin rövanşında yarın Yeni Diyarbakırspor'u konuk ediyor

Spor Toto 3.Ligde yoluna emin adımlar ile devam eden Çanakkale Dardanelspor, ilk devrenin ertelenen maçında deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Yeni Diyarbakırspor A.Ş. takımı ile yarın 18 Mart Stadında karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta lider Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşan ve 19 haftanın ardından yenilgi ile tanışan Çanakkale Dardanelspor, puan sıralamasında bir üst sırada bulunan ve bu nedenle önemini daha da arttıran karşılaşmada rakibi Yeni Diyarbakırspor A.Ş.’yi mağlup edip güç kazanmak ve alınan puan kayıplarını telafi etmek istiyor. Yaklaşık 2 yıl uzak kaldığı ve ligin ikinci yarısı ile birlikte oynamaya başladığı 18 Mart Stadında henüz galibiyeti bulunmayan kırmızı beyazlar yeni haliyle üçüncü kez taraftarının önüne çıkacağı bu zorlu maçta ilk galibiyeti almak hedefini taşıyor.

Hafta içi antrenmanlarını yoğun tempoda sürdüren Çanakkale Dardanelspor dün çift kale maç yaparak Yeni Diyarbakırspoır maçının provasını ve taktik çalışmalarını gerçekleştirdi. Çanakkale Dardanelspor’da dört sarı kart cezalısı Suat Bozkurt forma giyemeyecek. Suat’ın yerine alternatif olarak Murat Akçay ya da Uğur Aygören’in monte edilebileceği bildirildi. Suat’ın dışında eksik bulunmayan Çanakkale Dardanelspor’da geçtiğimiz hafta cezalı bulunan Uğur Parlak yarınki maçta yerini alabilecek.

 

Uygun “Her anlamda maça hazırız”

Çanakkale Dardanelspor Teknik Direktörü Fatih Uygun yarınki maçın büyük önem taşıdığını ve maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyledi. Takımın ve futbolcuların mental olarak maça hazır hale geldiğini belirten Uygun, öğrencilerinin fizik kondisyon ve moral olarak da üst düzeye ulaştıklarını gördüğünü bu anlamda da yarınki maçı kazanmak için gerekli tüm enerjiye sahip olduklarını kaydetti.

 

Büberci “1,5 saatinizi bize ayırın”

Yarınki karşılaşma ile ilgili Çanakkale Dardanelspor Basın Sözcüsü Bülent Büberci, yarınki maçın takımın zirve yarışındaki yerini belirlemede çok önemli nitelik taşıdığını belirterek taraftarların ve futbolseverlerin dikkatlerini çekti. Büberci yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Pazar günü (yarın) 18 Mart stadında çok önemli karşılaşma oynayacağız. Diyarbakırspor karşılaşması takımımızın, genç kadromuzun Lig`te gidişatını yakından ilgilendirmektedir. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Biz bu zorlu karşılaşmada Milletvekillerimizi, Valimizi, belediye başkanımızı, daire müdürlerimizi, Siyasi parti il ve ilçe başkanlarını ve teşkilatlarını, gençlik kolları üyelerini, siyasi parti kadın kollarını, Milletvekili aday adaylarını, tüm odaları, iş adamlarımızı yanımızda görmek istiyoruz bu kent için pazar günü bir buçuk saatinizi bizlere ayırın güçlü olalım”.