KENDİ KENDİNİ ELE VERDİ

KENDİ KENDİNİ ELE VERDİ

Ezine'de havaya ateş açtığı görüntüleri sosyal medyada yayınlayan şahıs yakayı ele verdi

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir kişi silahıyla havaya ateş ettiği görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşması üzerine polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Ezine ilçesinde polisin huzur ve güveni sağlama konusundaki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. M.A. isimli şahsın silahıyla havaya ateş açtığı görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşması üzerine harekete geçen polis ekipleri yaptığı operasyonla şahsı yakalarken silaha da el koydu.  

Bozcaada kavşağı üzerinde gerçekleşen ve M.A. isimli şahsın sosyal medya (facebook) hesabı üzerinden silahla havaya ateş ettiği görüntüleri paylaşması sonucu Ezine İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler harekete geçti.

Ekiplerin konuyla ilgili olarak yaptığı araştırmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şahsın M.A isimli şahıs olduğu ve Ezine'de ikamet ettiği belirlendi.

Ezine Sulh Ceza Hakimliğince verilen arama kararını alan ekipler, şahsın ikamet adresinde herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken araçta yapılan aramada ise sürücü koltuğu altında üzerinde Blow marka 1 adet silah ve silaha takılı vaziyette 1 adet boş şarjörü ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.