Kelebek´den Babalara Armağan

Kelebek´den Babalara Armağan

Evlerin baş köşesindeki o koltuğun sahibi olan babalar için ?Zerene Baba Koltuğu´nu tasarlayan Kelebek, düzenlediği kampanya ile ?Babalar Günü´ne özel ekstra indirim sağlıyor.

Türkiye´nin köklü markası Kelebek, ?Babalar Günü´ne özel, tüm mağazalarında geçerli indirim kampanyası ile müşterileri için kaçırılmayacak fırsatlar yaratıyor. Seçkin koleksiyonlarını çok cazip indirimlerle evlere taşımaya devam eden Kelebek, mevcut ?yüzde 15 indirim´ kampanyasının üzerine; ?Babalar Günü´ne özel, ?yüzde 15 indirim´ daha yaparak, babalarını mutlu etmek isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor. 

 

Unutulmayacak bir armağan

Günümüzde yaşam alanlarının vazgeçilmezlerinden biri haline gelen tekli koltuğu ?Babalar Günü´ne özel olarak tasarlayan Kelebek, yeni serisi Zerene Baba Koltuğu ile kullanıcının konforlu vakit geçirmesini sağlıyor. Zerene Baba Koltuğu, 19 Haziran Cuma günü başlayan ve 23 Haziran Salı gecesi 24.00´e kadar geçerli olan kampanya kapsamında, ekstra yüzde 15 indirim ile 999 TL´den satışa sunuluyor. Evini zevkine ve bütçesine göre baştan aşağı donatmak isteyenler için çok cazip seçenekler sunan Kelebek; birbirleriyle kombine olabilen yemek odası, yatak odası, salon takımları, kitaplıklar, köşe koltuk, TV ünitesi, sehpa ve berjer modellerini sürpriz fiyatlarla müşterileri ile buluşturuyor.