KAZANAN GÖKÇEADA OLACAK

KAZANAN GÖKÇEADA OLACAK

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı etkinliğine AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel  ve MHP İl Başkanvekili Hakan İmamoğlu, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Nejat Önder, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri Adayları ve Basın Mensupları katıldı. 
“Çanakkale’ye bu sorunlar yakışmıyor”
AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu yaptığı konuşmada; "İlk gün biz şunu söyledik, "Kazanan Çanakkale Olacak" ve o günden bu yana aynı şeyi tekrarlıyoruz. Birçok projemizi Cumartesi günü açıklayacağız. Biz bu projeleri ‘hangi siyasi partiye oy verdi?’ diye bakmadan yaptık. Biz ‘bu şehrin kurvaziyer limanını Yüzde 40 nasıl artırırız da  esnafımıza destek sağlarız?’ diye düşünüp çözüm üretiyoruz, ‘Troya Müzesine ek Parion Müzesi yapıp gelen turisti iki gün daha burada tutar şehre katkı sağlarız’ diye düşünüp proje üretiyoruz, ‘yollarımızı, kaldırımlarımızı nasıl düzeltiriz, engelli vatandaşlarımızın yaşamını nasıl kolaylaştırırız?’ diye proje yapıyoruz, kim bana oy verdi vermedi diye düşünmeden hizmet etmek, bu şehri kendi skalasında ilk beş şehir arasına nasıl sokarız diye düşünüyoruz. İnanın sabah sokağa çıkınca şehrin her yerini sabunlu sularla yıkamak geliyor içimden. Göreceksiniz 1 Nisan farklı bir sabah olacak ve bu şehir artık hak ettiği yere gelecek. Eski yıllardan bilenler vardır, kordon yeşildi ve yayalara açıktı. Biz o günleri geri getireceğiz ve o özlenen günlere kavuşacağız. Sokakta kim ile konuşsak şu sonuç ortaya çıkıyor, ‘benim çöpüm toplanmıyor, aracımı park edecek yer bulamıyorum, kaldırımlarda takılıp düşüyorum, gün ortasında sıkışan bir trafik var’, varda var. Çanakkale'ye bu sorunlar yakışmıyor” dedi.

“Kimsenin sosyal yaşantısına karışmak bizim işimiz değil”
Bizim yolculuğumuz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul seçimleri ile başladı. Biz ondan şunu gördük, halka verdiğiniz sözleri asla unutmayın. Bizde bu şehre hizmet etmeyenleri unutmadık ve artık Çanakkalelilerde unutmayacak. Bize logomuzu kullanmıyoruz diye sataşıyorlar. Ben 21 yıldır bu partinin kadın kolları başkanlığını, Milletvekilliğini yaptım, biz Cumhur İttifakı olarak bir karar aldık. Bende Cumhur ittifakının adayıyım. Diyorlar ki AK Parti başa gelirse sosyal tesislerde alkol satışı biter. Bakın Golf aile çay bahçesi benim gençlik yıllarımdan bu yana bazı sabahlar gidip kahvaltı yaptığım bir yerdir. Ben kimsenin sosyal yaşantısına karışamam ama orayı daha nasıl güzelleştiririm diye düşünürüm. İzmir Adayımıza da bu soruldu bende aynı şeyi söylüyorum. Biz Müftü aramıyoruz. Kimsenin özgürlüğüne, kimsenin sosyal yaşantısına karışmak bizim işimiz değil. Biz bu şehirde daha nasıl sosyal işler yaparız, derdimiz o başka bir şey değil " ifadelerini kullandı.