Kaz Dağları Termal Resort & SPA Hizmete Açıldı

Kaz Dağları Termal Resort & SPA Hizmete Açıldı

84 odalı, 400 kişilik kapalı, 750 kişilik açık restoranda sahip otelde 300m2lik açık, 2 adet 120 m2lik kapalı termal havuz, masaj salonu, özel hamam odaları, balık tedavisi, spor salonunun bulunduğu SPA alanı ile hizmete başladı.

Yıllardır Bardakçılar Köyü’nde Termal Tesisi işleten Şemsettin Şimşek, yaklaşık 5 Milyon TL’ye mal olan ve işletmeciliğini Metin Birdal’ın yaptığı Kazdağı Termal Otel & SPA açılışı, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Çan İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Fırat, Terzialan Belde Başkanı Tuncay Göymen, Çan İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak, Kazdağı Termal Otel & SPA Yönetim Kurulu Üyesi Şemsettin Şimşek ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen Açılış programı Kur’an-i Kerim Tilavetinin arından Yönetim Kurulu üyesi Şemsettin Şimşek’in konuşması ile devam etti. Şimşek yaptığı konuşmada:” Değerli dostlar Çanakkale Milletvekili Sayın Mehmet Daniş’in katılımıyla temelini attığımız otelimizin çok kısa bir zaman da turizme ve siz değerli misafirlerimizin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz.  Bu tesisin temelinden bu güne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu tesisisin Çanakkale bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Terzialan Belde Başkanı Tuncay Göymen: ”Bölgemize yapılan otelimizin devletimize, milletimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Ekonomik, sosyal ve kültürel olarak bölgenin kalkınmasına çok büyük faydası olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Son olarak konuşma yapan Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu,” Hz. Ali Radıyallahu’ya laft edilen bir söz vardır ya ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diye, bizde aynen şu kanaatteyiz ki bizim ilçemizde değil, ülkemizin dört bir köşesinde neresinde olursa olsun bir istihdam sağlayan, bir işsize iş kapısı aralayan yatırımcının, iş adamının bizde aynen kırk yıl kölesi oluruz. O manada buraya şimşek hızı ile gelip şimşek hızı ile temeli atıp bu tesisi açan Şimşek ailesinin bütün üyelerine kendim ve Çan halkı adına saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Çan Müftüsü Ali Osman Bayrak’ın duası ile kurban kesimi yapıldı.

Kurdele kesiminin ardından oteli gezen misafirlere otel hakkında kısa bilgi verildi.