Kaygılanmaya Gerek Yok

Kaygılanmaya Gerek Yok

Ak Partiye geçen Eceabat Belediye Başkanına ilk ziyaret gençlerden

AK Parti Eceabat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hürkan Şal ve İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder´i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Partisinden istifa ederek AK Parti kadrosuna dahil olan Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder´e ilk hayırlı olsun ziyaret, Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğü Eceabat İlçesinin, AK Parti Eceabat İlçe Gençlik Kollarından geldi. Ziyarette, 2016 yılı itibari ile Eceabat ilçesine yapılması gereken hizmetler ve yenilikler gündeme getirildi.

 

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hürkan Şal; ? Vakit Kaybetmememiz Gerek, Eceabat´lı Hemşerilerimiz bizlerden daha iyi hizmet bekliyor. ? dedi. Adem Ejder; ? Eceabatlı Hemşerilerimiz artık kaygılanmalarına gerek yok. Yeni bir sayfa ile hep birlikte daha güçlü bir Eceabat´ı inşa edeceğiz? Dedi. Görüşmede Belediye Başkanı Ejder ve İlçe Gençlik Kolları ? Eceabat´ımıza Hizmet İçin Daha da Güçlendik ? diyerek ortak vurgu yaptılar. Yeni görevlerinde hayırlı olmasını dileyen Eceabat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hürkan Şal, Eceabat İlçe Belediye Başkanı Adem Ejder ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.