Karaveli İle Yollar Ayrıldı

Karaveli İle Yollar Ayrıldı

Önder Karaveli ve Başkan Mehmet Önen görüştü, görüşmeden ayrılık kararı çıktı

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Yomraspor´a 2-0 mağlup olan Çanakkale Dardanelspor´da Teknik Direktör Önder Karaveli ile kulübün yolları ayrıldı.

2016-2017 sezonu için yeniden yapılanma içerisine giren ve özellikle genç ve mücadeleci bir kadro kurulması amaçlanan kırmızı beyazlı ekibin başına getirilen Önder Karaveli, Yomraspor mağlubiyetini ardından önceki gün kulüpten ve Çanakkale´den ayrıldı. İstanbul´a giderek Başkan Mehmet Önen ile görüşen Önder Karadeniz ile yolların ayrılmasına karar verildi. Bu kararın karşılıklı mutabakat neticesinde alındığı bildirildi.

Yeni hoca için görüşmeler başladı

Önder Karaveli dönemi sona eren Çanakkale Dardanelspor´da göreve getirilecek yeni teknik direktörün kim olacağı henüz belli değil. Çanakkale Dardanelspor yönetimi takımın başına getirilecek yeni teknik direktör konusunda çalışmalara başladı. Edinilen bilgilere göre Çanakkale Dardanelspor teknik direktörlüğü için bir çok ismin olduğu ancak yönetimin en doğru ismi belirlemek için acele karar vermek istemediği öğrenildi.

Kırmızı Beyazlarda yeni teknik patronun, genç, dinamik, taşın altına elini koyabilecek, kulübün misyonuna uygun, heyecanını kaybetmemiş ve kariyerli bir isim olması konusunda yönetimin görüş birliğine varıldığı bildirildi.

 

Çanakkale Dardanelspor Kulüp Başkanı Mehmet Önen´in hafta sonuna doğru Çanakkale´ye geleceği ve yapılacak toplantılardan sonra yeni teknik direktörün belirleneceği öğrenildi. Kırmızı Beyazlarda yeni teknik direktör belli olana kadar takımı Yeşil Bursaspor maçına Önder Karaevli´nin yardımcıları hazırlayacak. Dün antrenmanlara başlayan Çanakkale Dardanelsporlular pazar günü kendi evinde Yeşil Bursaspor´u mağlup ederek çıkış yakalamak istiyor.