Karadenizde Sessiz Pazar

Karadenizde Sessiz Pazar

Play Off umutlarını tüketen Çanakkale Dardanelspor Arsinspor`a 1-0 mağlup oldu

Spor Toto 3.lig 2.grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor Arsinspor deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Ev sahibi takımın golünü 80.dakikada kaptan Nuri kaydetti.

Çanakkale Dardanelspor ligin 30.haftasında Karadeniz temsilcisi Arsinspor`a konuk oldu. Kırmızı beyazlar Trabzon`a sakatlıkları nedeni ile İlker Sayan ve Ensar Enes`ten yoksun kadrosu ile çıkarken, Milli takımda olan Murat Hocaoğlu, Uğur Aygören ve Ahmet Yazar ise Antalya`dan Trabzon`a geçerek  kadroya dahil oldular.

Maç kapalı ama ılık bir havada futbol oynamaya elverişli zeminde başladı. Çanakkale Dardanelspor maça Murat, Taner, Suat, Uğur Aygören, Umut, Uğur Parlak, Ufukcan, Nuri Fatih, Ahmet Yazar ve Okan Sarı onbiri ile başladı. Her iki takım da kontrollü bir oyun tercih ederken karşılaşma karşılaklı ataklar şeklinde devam etti ve ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya daha iyi başlayan Çanakkale Dardanelspor daha önde oynarken, oyunu rakip yarı alana yıkarak atak üstünlüğünü ele geçiren taraf oldu. Hücumda kanatlardan geliştirdiği ataklarda rakip kaleyi zorlayan kırmızı beyazlar aradığı gole bir türlü kavuşamazken rakibi de kontrol altında tutmayı başardı. Ancak maçın 80.dakikasında evsahibi Arsinspor`un golü geldi. Bu dakikada rakip yarı alanda atak geliştiren Çanakkale Dardanelspor`da Nuri Fatih`in kaptırdığı top ile hızlı kontratağa çıkan Arsinspor Nuri`nin ayağından kazandığı gol ile yakaladığı üstünlüğü 90 dakikanın sonuna taşıdı ve sahadan 1-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Arsin`de oynanan maçı Yomra`da görev yapan Engin Öner ve mesai arkadaşları Dardanelspor forması giyerek ve ellerinde Dardanelspor atkısı ile izledi ve takıma destek verdi.