Karadağ Mazbatasına Kavuştu

Karadağ Mazbatasına Kavuştu

Ak Parti İl Başkanı olarak seçilen Yeşim Karadağ, yönetimi ve partililer ile birlikte il seçim kuruluna gelerek mazbatasını aldı.

Mazbata sonrasında partililere seslenen İl Başkanı Yeşim Karadağ; ?Bu mutlu günümde beni ve yalnız bırakmadığınız için öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi. Karadağ; ? Bildiğiniz üzere Başbakanımız Binali Yıldırım´ın katılımıyla 6.Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Bildiğiniz gibi 22 ay önce atanmış bir İl Başkanıydım. Kongremizden sonra tekrar seçilmiş olmanın gururu ve onurunu yaşıyorum. Allah bana, yönetimime ve tüm teşkilatlarımıza hayırlı görevler, hizmetler nasip etsin inşallah. Şu anda partimizin tek kadın il başkanıyım, bu noktada bizlere güvenen ve bizlere görevi tekrar görevi tevdi eden delegelerimize, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a, Başbakanımız Binali Yıldırım´a Teşkilat İşleri Başkanımız Mustafa Ataş´a, özellikle ve özellikle Çanakkale´nin hizmet erleri Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan beye ve çok kıymetli milletvekilimiz Ayhan Gider´e teşekkürlerimiz sunuyorum? dedi.

?KÜSKÜNLÜKLER, GÜCENMİŞLİKLER ELBET OLACAKTIR.?

Karadağ konuşmasının devamında parti içerisinde küskünlük ve dargınlıklar olabileceğini ama hedeflerinin 2019 yılında yapılan tüm seçimlerde birinci parti olmak olduğunu söyledi. Karadağ; ? Bildiğiniz gibi 2019 gibi bir seçim var önümüzde. Bizler tüm ekiplerimizle AK Parti kadroları olarak bu seçime odaklanıp, dur durak bilmeden çalışacağız. Çanakkale´de tarih yazacağız. Evet, kırgınlıklar gücenmişlikler olmuştur, olacaktır. Ama bunlar sorun değil, bunların hepsini aşacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın da dediği gibi bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız, iri olacağız. Yılmadan yıkılmadan yola devam diyeceğiz. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Burada beni ve yönetimimi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Kendime, yönetimime ve hizmet erlerimize güveniyorum, çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum? dedi.