KAPI KAPI VATANDAŞI DİNLEDİ

KAPI KAPI VATANDAŞI DİNLEDİ

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimleri öncesinde çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Gider, ilçelerde ve köylerde bire bir iletişim kurmayı tercih ediyor. Çanakkale şehir merkezinde de ev toplantılarına katılan Ayhan Gider, vatandaşların sorularını yanıtlayarak destek istedi.

 

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte, AK Parti’nin Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de çalışmalarını duraksatmadan 15 Mayıs’tan itibaren sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında aynı gün dört ilçeyi ziyaret eden Gider, bir yandan da teşkilat toplantıları yapıyor. Çanakkale şehir merkezinde de ziyaretlerini sürdüren Ayhan Gider, Barbaros Mahallesi’nde ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla 14 Mayıs seçimlerini ve 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur oylamasını değerlendirdi. Halkın meclis çoğunluğunu AK Parti’ye vermiş olmasının önemli bir mesaj olduğuna değinen Gider; “Sizlerin de desteğiyle Mecliste en fazla milletvekili olan parti, AK Parti. Bu, halkımızın yola nasıl devam etmek istediğinin önemli bir göstergesi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, karşısında 7’li Masa’nın ve çok sayıda siyasi partinin bir araya gelmesine rağmen neredeyse her iki kişiden birinin desteğini aldı. Gençlerin tabiri ile bütün tuşlara bastılar ama yine de başaramadılar. Birbirinden bu kadar farklı partilerin bir araya gelmesine rağmen biz neden başaramadık diye sormak yerine de, kendisine oy vermeyenlere tepeden bakarak hakaretler yağdırdılar. Eğer Sinan Oğan aday olmasaydı, bu seçim ilk turda bitebilirdi. Muharrem İnce’ye çekilmesi için onca baskı kurdular. İnce’den sonra Oğan’a da çekilsin diye baskı yaptılar, hakaret ettiler. Sonra da yüzleri hiç kızarmadan, Oğan gelsin bizi desteklesin dediler” ifadelerini kullandı.

 

“OĞAN DA İSTİKRARDAN YANA OLDU”

 

Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar nedeniyle istikrarın önemine değinen Gider; “Sinan Oğan, aklı selim bir şekilde kararı aldı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde birinci olmuş olan AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durdu. Meclis’te çoğunluğu kazanamamışsınız, üstüne sıfır oyu olan partilere 37 vekillik hediye edecek kadar öngörünü yok ama Cumhurbaşkanı olmak istiyorsunuz. Oğan da bunun makul olmadığını hepimiz gibi gördü. Şimdi de Oğan’a etmedik hakaret bırakmıyorlar. Neden? Çünkü onlardan değilseniz, kötüsünüz. Onlar gibi dünyaya bakmıyorsanız, yaşamaya hakkınız yok. Bir oturun düşünün, biz nerede hata yaptık diye. Neyse ki; Kılıçdaroğlu’nun bir araya getirip kurduğu masa, uluslararası anlaşma yapma yetkisi olan bir masa değildi. Yoksa, bu beceriksizle, masadan vatansız kalkardık” dedi.