Kalbimiz İzmir´de Atacak

Kalbimiz İzmir´de Atacak

Çanakkale´nin Gururu Belediyespor Klasman Grubunun ilk maçında bugün Bursa temsilcisi Nilüfer Belediye takımı ile karşı karşıya geliyor

Türk Bayan Voleybolunun ?En Karakterli´ takımı olarak gösterilen Çanakkale Belediye, 3 yıllık 1.lig serüveninin en önemli maçlarından ilkinde bugün Bursa Nilüfer Belediyesi ile İzmir´de karşı karşıya gelecek.

Üç sezon önce çıktığı Türkiye Bayanlar Voleybol Ligindeki üçüncü sezonunda ligi klasman grubu içerisinde tamamlayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Çanakkale Belediye, iki etap halinde oynanacak klasman grubu maçlarından ilkinde bugün saat 16.30´da başlayacak maçta Bursa temsilcilerinden Nilüfer Belediyesi ile karşılaşacak. Ligin en mutevazi bütçesine sahip olmasına rağmen gerek yönetim, gerek teknik ekip ve gerekse diğer unsurları ile Dünya Ligi olarak anılan Türkiye Bayanlar Voleybol Ligine aldığı başarılı sonuçlar ile damgasını vuran Çanakkale Belediye, bugün oynanacak önemli karşılaşmada Nilüfer Belediye karşısında galibiyet için mücadele edecek.

Çanakkale´deki hazırlıklarını tamamladıktan sonra İzmir´e giden ve hazırlıklarına burada devam eden Çanakkale Belediyespor Koç´u Üzeyir Özdurak, İzmir´deki klasman grubu ilk etabının ilk maçından iyi bir sonuç ile ayrılmak istediklerini söyledi. Özdurak, klasman grubunun çetin ve çekişmeli mücadelelere sahne olacağını ve her takım için tüm maçların zor geçeceğini belirterek ?Biz maçlarımızın tümüne kazanmak için çıkacağız. Nilüfer Belediye güçlü bir takım ama biz kazanmak istiyoruz. Oyuncularımıza en iyi mücadeleyi ortaya koyacaklarına ve bu maçı kazanacaklarına olan inancım ve güvenim tamdır? dedi.