Kadroda Operasyon

Kadroda Operasyon

Çanakkale Dardanelspor´da bazı futbolcu ve teknik kadroda görevli isimler ile yollar ayrıldı. Kadroya 4 futbolcu takviye ediliyor

2016-2017 sezonunda ilk devre maçlarını Pazarspor karşılaşması ile tamamlayan Çanakkale Dardanelspor´da yönetim kadroda ciddi revizyona gitti.
İlk devreyi 19 puan ile 14.sırada tamamlayan kırmızı beyazlarda kadrodan gönderilecek futbolcular belirlenirken, teknik kadroda da operasyon yapıldı. Pazarspor maçından hemen sonra teknik direktör Mehmet Özdemir´in raporunu değerlendiren Başkan Mehmet Önen ve Yönetim Kurulu, Kulüp Masörü Burak ve Kondisyoner Çağatay Turan ile yolları ayrılmasına karar verdi. 
Kırmızı Beyazlı yönetim öte yandan ilk yarıda yararlanamadığı ve beklenilen performansı göremediğine kanaat ettiği futbolcular ile de yolları ayırıyor. Pazarspor maçı sonrası teknik heyetten alınan raporları değerlendiren yönetim kurulu, Aykut, Samet ve Batuhan ile yola devam etmeme kararı aldığı bildirildi. Bu futbolculara karar tebliğ edilirken, henüz kesin karar verilmeyen Serkan ile ilgili de kesin kararın önümüzdeki günlerde alınması bekleniyor.
Öte yandan bir süredir ciddi revizyon çalışmalarını sürdüren Çanakkale Dardanelspor yönetimi kadroya takviye yapıyor. Bir çok kulüp ve futbolcu ile yapılan temaslar sonucu yönetimin savunmaya iki stoper ve hücum bölgesine iki kanat oyuncusu transfer edeceği ve bu konuda önümüzdeki günlerde ara transfere nokta konulacağı öğrenildi.