İyi Parti Çan teşkilatı kahvaltıda

İyi Parti Çan teşkilatı kahvaltıda

Çanakkale genelinde teşkilatlanma çalışmalarına devam eden İyi Parti Çan ilçe kurucu yönetim kurulu basına tanıtıldı

İyi Parti Çan İlçe Teşkilatı, Çan Belediyesi Termal Otel´de gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonu ile Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerini basın mensuplarına tanıttı.

Organizasyona İyi Parti Çanakkale İl Başkanı İrfan Dehmen, İl Başkan Yardımcısı Engin Temel, İyi Parti Biga İlçe Başkanı Mehmet Tamer Ergun, Eceabat İlçe Başkanı Cengiz Aylıkçı, İyi Parti Çan İlçeBaşkanı Zeki Yılmaz ve çok sayıda İyi Parti Üyesi katıldı. 

Kahvaltı organizasyonunda konuşan İyi Parti Çan İlçe Başkanı Zeki Yılmaz:? İyi bir Türkiye için, iyi ve cesur insanlar bir araya gelerek TÜRKİYE İYİ OLACAK sloganı ile yola çıktık ve İYİ partinin Çan İlçe Teşkilatlanın 12 gün gibi kısa bir sürede yapılanmasını sağladık. 22 Aralık 2017 tarihinde de kuruluşumuzu resmiyete kavuşturduk. 11 Şubat 2018 Pazar günü de Dr. Hacı İbrahim Bodur Caddesinde bulunan Parti binamızda 1. Olağan Kongremizi yapacağız.

Mevcut iktidarda bulunan AKP ve yandaşları tarafından halkımıza İYİ Partinin seçimlere giremeyeceği algısı oluşturulmak istenmektedir. Siyasi partiler kurulduktan ve 1. Olağan Genel Kurullarını yaptıktan sonra 6 ay süre geçmedikçe seçimlere yasal olarak giremezler. İYİ Parti 25 Ekim 2017 tarihinde kurulmuş, 1. Olağan Genel Kurulunu 10 Aralık 2017 tarihinde yapmış ve 12 Aralık 2017 tarihinde de tescilini gerçekleştirmiştir. Yani 12 Aralık 2017 tarihinden sonra 6 ay sürenin dolması ile 12 Mayıs 2018 tarihinden itibaren yapılacak olan her türlü seçime girme hakkını yasal olarak kazanmış bulunmaktadır. Vatandaşımızda oluşturulmak istenen bu algıyı kırmamız gerektiği için bu bilgiyi sizlere aktarmak istedim. Bunun yanında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiyi Fetö terör örgütü ile ilişkilendirmek istemeye çalışmaktalar. Genel Başkanımız defalarca televizyon ekranlarından söylediği gibi, kendisinin, ailesinden, sülalesinden hatta ve hatta doğup büyüdüğü İzmit in Gündoğdu köyünden bir tane bile Fetö cü çıkaramayacaklarını, çıkardıkları takdirde siyaset yapmayacağını belirtmiştir. Fetö ile kucak kucağa olanlar her halde bizim aklımız ile dalga geçmeye çalışmaktalar? dedi.

İyi Parti Çanakkale İl Başkanı İrfan Dehmen´in konuşmasının ardında İyi Parti Çan İlçe Kurucu Yönetimi basına ve partililere tanıtıldı.