İsmail Kaşdemir'e Bayramiç'te Yoğun İlgi

İsmail Kaşdemir

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir teşkilat mensuplarıyla birlikte Bayramiç ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.

Seçim çalışmalarına Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'da eşlik etti. İsmail Kaşdemir seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde bulunan çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İşyerlerini tek tek ziyaret eden Kaşdemir, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan İsmail Kaşdemir daha sonra Bayramiç Devlet Hastanesi'nde yatan vatandaşlara moral ziyaretinde bulundu. Hastane hakkında bilgi alan Kaşdemir vatandaşların isteklerini not alarak eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatları vereceklerini belirtti.  Bayramiç'te yatırım programına alınan dere ıslahı projesine ilişkin Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'dan bilgi alan Kaşdemir, projenin Bayramiç'in çehresini değiştireceğini belirtti ve AK Parti olarak projenin en iyi şekilde bitirilmesi için konunun takipçisi olacaklarını vurguladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Bayramiç'e kazandırdığı sentetik çim sahada antreman yapan gençlerle birlikte top oynayan Kaşdemir gençlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.  Kaşdemir Bayramiç'te ki temaslarının ardından AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı'nın Çan teşkilatına yönelik düzenlediği Vefa Yemeği'ne katıldı.