İşkur´dan Biga´da Yeni Nesil Girişimcilik Eğitimi

İşkur´dan Biga´da Yeni Nesil Girişimcilik Eğitimi

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Biga Ticaret Ve Sanayi Odası işbirliği ile Biga İlçesinde 3 ? 6 Temmuz tarihleri arasında Uygulamalı Girişimcilik Kursu düzenlendi.

Kursu ziyaret eden Çanakkale İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Mustafa Höke ve İş ve Meslek Danışmanı Erkan Batur Kayhan, Kurs Eğitmeni Girişimcilik Uzmanı Sadık Vural ve kursiyerlerle sohbet etti.

                Kursiyerlerin iş kurma fikirleri ve projelerini dinleyen İl Müdür Yardımcısı Höke kurs hakkında yaptığı açıklamada; kursu başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin kendi geliştirdikleri iş projeleri ile KOSGEB´e başvuruda bulunarak girişimcilik desteklerinden yararlanabileceklerini belirtti.

                Girişimcilik Kursu eğitim süreleri gruplar için 4 gün olup, 09.00 ? 17.00 saatleri arasında yapılacak. Kursiyerlerden sigortası olmayanlara sağlık sigortası primleri ödenecek ve 20 tl cep harçlığı verilecek. Yıl sonuna kadar açılması planlanan Girişimcilik kurslarına başvuru süresi içinde İŞKUR İl Müdürlüğü veya Biga Hizmet Merkezi´nden başvuru yapılabilecektir.