İskenderoğlu´ndan Tıp Mesajı

İskenderoğlu´ndan Tıp Mesajı

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, ?14 Mart Tıp Bayramı? nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

?Her koşulda büyük özveriyle ve heyecanla gece gündüz demeden kendini insanları korumaya, iyileştirmeye, huzurlu ve sağlıklı şekilde yaşatmaya adayan sağlık görevlilerimiz saygıyı ve hürmeti sonuna kadar hak etmektedir. Özellikle bütün dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına karşı büyük mücadele verdiğimiz bu günlerde sağlık görevlilerimizin kıymeti daha fazla anlaşılmaktadır. Bu nedenle canımızı emanet ettiğimiz sağlık görevlilerimiz yılın bir günü değil, her günü baş tacı edilse azdır.

Sağlık görevlilerimizin hakkını ve hukukunu gözetmeye büyük ölçüde hassasiyet gösteriyoruz. Sağlık görevlilerimizin, güvenlikleri başta olmak üzere hak ettikleri saygınlıkla çalışma ve sosyal şartlarını da azami ölçüde iyileştirmeye çalışıyoruz.

Sağlık çalışanlarımıza yapılan sözlü ya da fiilî hiçbir saldırıyı asla kabul etmiyoruz. Böyle bir şeye yeltenenlerin de en ağır şekilde cezalandırılmaları için gerekli yasal düzenlemeleri yapmaktan geri durmuyoruz. Sevdiklerimizin ve kendi canımızı emanet ettiğimiz sağlık görevlilerimize yapılanlar, onlara değil doğrudan bizlere yapıldığı unutulmamalıdır.

Bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı devletimizin bütün gayretiyle en üst düzeyde tedbirlerini aldığı bu süreçte sağlık görevlilerimizin göstermiş olduğu özveri ve fedakârlık taktire şayandır. Bizlerde sağlık görevlilerimizin uyarılarına ve alınan tedbirlere en titiz şekilde uyarak küresel ölçekteki bu zor süreci kolay bir şekilde atlatacağız.

Bu düşüncelerle insanlığın ve Türkiye´nin sağlıklı geleceği için çalışan, günün 24 saati kesintisiz verilen sağlık hizmetlerinde emeği ve katkısı olan bütün sağlık görevlilerimizin ?14 Mart Tıp Bayramı?nı kutlarım.? dedi.