İskenderoğlu´ndan Muhtarlara Ziyaret

İskenderoğlu´ndan Muhtarlara Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ezine Muhtarlar Derneği ziyaretinde bulundu.

Meclis çalışmaları sonrası Çanakkale´ye dönen Jülide İskenderoğlu; ilçe ve belde ziyaretleriyle çalışmalarına devam etti. Hafta içerisinde AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde Ezine muhtarlarını ağırlayan İskenderoğlu, Ezine Muhtarlar Derneği´ne iadei ziyarette bulundu.

Ziyarette muhtarlarla sohbet eden İskenderoğlu; ?Muhtarlarımızla bir arada olmayı çok önemsiyoruz. Muhtarlarımız, devletimizin milletimizle ilk buluşma anı, milletimizin yanında devletimizin kulağı, devletimizin yanında milletimizin dilidir. Millet adına konuşan, devlet adına dinleyenlerdir.? dedi.

Çanakkale ve Ezine´de yapılan yatırımlar sadece Ezine´ye değil bütün Çanakkale´ye büyük katma değer katacak. Ezine Gıda OSB ve burada yapılması planlanan fabrikalar, Çanakkale 1915 Köprüsü ve sonrasında ilçelerin ve köylerin kalkınması üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı programda muhtarlar, Grup Başkanvekili Bülent Turan´a  ve Milletvekili Jülide İskenderoğlu´na Çanakkale´deki yatırım ve projelere bire bir destek ve takiplerinden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.