İskenderoğlundan Kandil Mesajı

İskenderoğlundan Kandil Mesajı

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, ?Regaib Kandili? nedeniyle mesaj yayınladı.

Manevi dünyamıza canlılık katan bu kutsal gün ve zamanlar insani değerlerin ve ahlaki erdemlerin artmasına, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin çoğalmasına vesile olmaktadır. Bu özel aylar ve bu ayların içinde barındırdığı mübarek gün ve geceler, bizlere, hızla geçen zamanın değerini fark etme, durup düşünme imkânı sunar.

Regaib Kandili; ?Recep, Şaban ve Ramazan? aylarını da kapsayan mübarek ayların başlangıcıdır. Bu mübarek gün ve gecelerin önemini iyi düşünerek, birliğimizin ne kadar önem taşıdığını daha iyi idrak etmemiz son derece önemlidir. Bu dönemlerde toplumumuzdaki şefkat, merhamet ve yardımlaşma duyguları en üst noktaya ulaşmaktadır. Bu nedenle bu gün ve gecelerin feyzinden en güzel şekilde istifade etmek çok kıymetlidir.

Bizi bu mübarek geceye kavuşturan Rabbimin; barış, huzur ve esenlik içinde Ramazan´a da, Kadir Gecesi´ne de ulaştırmasını temenni ediyor, bu mübarek gecenin ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, rahmet, bereket ve mutluluk getirmesini Rabbim´den diliyorum. Regaib Kandilimiz mübarek olsun.?