İskenderoğlu´ndan Beraat Mesajı

İskenderoğlu´ndan Beraat Mesajı

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, ?Berat Kandili? nedeniyle mesaj yayınladı.

?Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen, Ramazan Ayı´nın müjdecisi olan Berat Kandili, bizlere yaradanın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunar ve yüce Allah´ın sonsuz rahmet ve merhametine yönelmemizin gerektiğini bir kere daha hatırlatır.

Berat Kandili, insanlar arasındaki dargınları, küskünlükleri gidermek, kırdığımız kalpleri onarma içinde güzel bir fırsattır. Özellikle bütün dünyanın sıkıntıda olduğu şu süreçte bu özel geceyi fırsata çevirerek her birimiz vicdan muhasebemizi yaparak dargınlıklarımızı ve küskünlüklerimizi unutmalı, barışın, dostluğun ve kardeşliğin önemini bir kez daha hatırlayarak pekiştirmek için çaba göstermeliyiz.

Yüce Allah´tan bizlere başımızdaki salgın hastalık başta olmak üzere bütün musibetleri yenmek için güç kuvvet vermesini, aramızdaki gönül bağını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, gelecek nesillerden borç aldığımız dünyamızı korumamızda hırs ve kötülükle bezenmiş bütün yürekleri merhamet tohumuyla yeşertmesini diliyorum.

Allah´ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı bu anlamlı gecenin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza olsun. Yaptığımız ve yapacağımız ibadet ve dualarımız kabul olsun. Başta Çanakkaleli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimin ve İslam Âlemi´nin Berat Kandili mübarek olsun.? dedi.