İskenderoğlu Vites Arttırdı

İskenderoğlu Vites Arttırdı

AK Parti Çanakkale Milletvekili aday adayı Jülide İskenderoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları esnasında her kesimden olumlu tepkiler alan İskenderoğlu, birlikte hareket etme kültürünü geliştirmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

2003 yılından beri teşkilatın içinde çeşitli kademlerde görev yapan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Jülide İskenderoğlu 7 Haziran`da yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Siyasetin kendisi için tam anlamıyla bir vicdan terbiyecisi olduğunu söyleyen İskenderoğlu, uzun yıllardır AK Partide siyaset yaptığını, erkeklerin bile `AK partiliyim`, `yöneticiyim` demekten çekindiği zamanlarda elinde üye kayıt formları, seçim broşürleri kentin tüm sokaklarında gezerek partisi için çalıştığını söyledi.

 

GÖKÇEK VE ARINÇ KAVGASI GELİŞMELERİ

Kadın Kolları Başkanı olarak siyasetin içinde bulunmasının kendisini daha sabırlı, daha çok dinleyen, çok daha özverili bir insan haline getirdiğini söyleyen İskenderoğlu, "Görevim gereği herkesten daha muhtaç insanlarla bir araya gelmek durumunda kaldım ve ihtiyaçlarını gidermek için yoğun çaba sarf ettim. Tüm bu yaşadıklarım gördüklerim ve hissettiklerim benim için gerçekten çok öğretici oldu. Bu yüzden siyaset benim için tam anlamıyla bir vicdan terbiyecisi oldu" dedi. Teşkilatın içinden geldiğini belirten İskenderoğlu, "Uzun yıllar bu partinin her kademesinde görev yaptım. Yani tabiri caizse tepeden inme bir adaylık söz konusu değil, ben hep buradaydım. Yıllar yılı tırnaklarımla kazıya kazıya çalışarak, kadın olmanın tüm zorluklarına göğüs gererek siyaset yaptım. Yani kimse bana bir şey bahşetmiş değil. Bu konuda mütevazi olacak değilim. Eğer çalışma, özveri, fedakarlık en birincil kriterse ben bu listenin en başında yer alırım. AK parti siyasetini icra etmenin en zor olduğu bölgede yıllarca bu siyaseti yaptım. Erkeklerin bile Ak partiliyim, yöneticiyim vs. demekten çekindiği zamanlarda ben elimde üye kayıt formları, seçim broşürleri kentin tüm sokaklarında gezdim. Eğer bu bir farklılıksa ben hepsinden farklıyım" diye konuştu. Milletvekili seçilmesi halinde birleştirici ve birlikte hareket etme kültürünü geliştirmek için elinden geleni yapacağını belirten İskenderoğlu, şunları söyledi; "Siyasi nezaketi arttıracağıma inanıyorum. Ben kişisel olarak tüm siyasi görüşteki insanlarla barışık bir insanım. Her fikirde ve görüşte dostlarım var ve siyasetin dışında da bir hayatım var benim. Beni ben olduğum için kabul eden tüm dostlarımla çok keyifli zamanlar geçiriyoruz. Bu durum elbette ki siyasi duruşuma da yansıyacak ve katkı yapacaktır. Tüm kalbimle inanıyorum."