İNTERNET GAZETECİLERİNDEN ŞAHİN'E ZİYARET

İNTERNET GAZETECİLERİNDEN ŞAHİN

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin'i makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Gökhan Kökçak, beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Başsavcı Şahin'e dernek çalışmaları ve internet basınıyla ilgili bilgiler sundu.

Görüşmede, Başsavcı Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, internet basınının önemine vurgu yaptı ve basın yasası konusunda bilgilendirmelerde bulundu. İnternetin günümüzde haberleşme ve bilgi paylaşımında oynadığı kritik rolün altını çizen Başsavcı, basının özgür ve sorumlu bir şekilde faaliyet göstermesinin demokratik bir toplumun temel unsurlarından biri olduğunu belirtti.

Ziyarette Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Nida Esin Çelik, Remzi Can, Taner Arçukoğlu, Özer Şut, Cenk İşver ve Mustafa Yıldız da hazır bulundu. Yönetim kurulu üyeleri, Başsavcı Şahin'e derneklerinin faaliyetleri ve hedefleri hakkında detaylı bilgi vererek, iş birliği ve iletişim kanallarının güçlendirilmesi konusundaki niyetlerini ifade etti.