İLK ZİYARET VALİ AKTAŞ'A

İLK ZİYARET VALİ AKTAŞ

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin ve beraberindeki ÇTB Heyeti ilk ziyaretlerini Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş’a gerçekleştirdi.

Söz konusu ziyarete, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak, Ruhi Badem, İsmail Pehlivan ve ÇTB Genel Sekreteri Sevcan Elver iştirak etti.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin, Vali Aktaş’a nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederek şunları belirtti;

“Borsamız Organ seçimlerimize ilişkin başarılı bir süreci geride bıraktık. Bundan böyle üyelerimizin bizlere emanet ettiği itibarın ve güvenin değerini bilerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Emanet aldığımız hizmet bayrağını ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Üyelerimiz ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarla iletişimi sürekli ve güçlü kılarak ilerlemek her zaman önceliğimiz oldu, olmaya da devam edecek. Sayın Valimizle de Çanakkale’mizin ortak paydasındaki başarılı çalışmalarımıza devam edecek olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.”