İlk İmza Ceren´den

İlk İmza Ceren´den

Milli pasör çaprazı Kestirengöz "Çanakkale´yi çok seviyorum" dedi ve kontratı imzaladı

Çanakkale Belediyespor geçtiğimiz yıl Balkan Kupasına katılma hakkı kazandığı kadrosundan pasör çaprazı Ceren Kestirengöz ile sözleşme imzaladı.

Milli oyuncunun imza töreni kulüp merkezinde yapıldı. Törende Çanakkale Belediyespor Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, İkinci Başkan Doğan Türkmen, Voleybol Şube Sorumlusu Aysun Kavcar ve Baş Antrenör Üzeyir Özdurak hazır bulundu.

İmza töreninden önce bir değerlendirme yapan Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, geçtiğimiz sezon Avrupa yolunda elde edilen başarıda önemli paya sahip Ceren Kestirengöz ile bu yıl da anlaşma sağladıklarını ve bundan dolayı çok memnun olduklarını söyledi. Güneşhan 2015-2016 lig sezonunda Ceren Kestirengöz´ün istikrarlı bir performans ve başarı sergilediğini belirterek önümüzdeki sezon ligde ve Balkan Kupasında kendisinden yine aynı performans ve istikrarı beklediklerini kaydetti. Başkan Güneşhan,  transfer çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini de belirterek "önümüzdeki günlerde iç ve dış transferde prensip anlaşmasına varılan oyuncular ile sözleşme imzalayacağız. Çanakkale´ye ve Kulüp ahengine uygun iyi bir kadro kurmaya gayret ediyoruz" dedi.

Çanakkale Belediyespor´da kaldığı için çok mutlu olduğunu belirten Ceren Kestirengöz de geçtiğimiz sezon iyi bir süreç yaşadıklarını ve başarı ile ligi tamamlayarak Balkan Kupasına katılma hakkı elde ettiklerini söyledi. 190 cm boyundaki Pasör Çaprazı Ceren Kestirengöz önümüzdeki sezon da yine başarılı olabilmek için elinden geldiğince çaba sarfedeceğini vurguladı. Ceren Kestirengöz "Çanakkale çok güzel ve yaşanılır bir kent. Voleybola ve spora büyük ilgi var. Çanakkale Belediyespor kulübü çok nitelikli ve kaliteli bir yönetim tarafından yönetiliyor. Burada güzel bir sezon geçirdim ve çok mutlu oldum. Bu sezon yine 17 numaralı Çanakkale Belediyespor formasını başarı ile terletecek olmak beni çok sevindirdi. Başta bize her zaman destek olan Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan´a, Kulüp Başkanımız İsmet Güneşhan ve yönetim kurulu üyelerine ve değerli Hocam Üzeyir Özdurak ve ekibine bana güvendiklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.