Her Maçımız Zor Her Rakibimiz Zor

Her Maçımız Zor Her Rakibimiz Zor

Çanakkale Dardanelspor Teknik Direktörü Fatih Uygun temkinli konuştu

Spor Toto 3.lig 3.grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor teknik direktörü Fatih Uygun, yarın oynayacakları Tavşanlı Linyitspor maçı öncesi yaptığı değerlendirmede temkinli konuştu ve tüm maçları ve tüm rakipleri ciddiye aldıklarını söyledi.

Ligde kolay takım kolay maç diye bir şeyin olmadığını belirten teknik adam asla rehavete kapılmayacaklarını kaydetti. Ligin uzun bir maraton olduğunu ve grupta mücadele eden tüm takımların belli bir hedefi bulunduğuna dikkatleri çeken Fatih Uygun şunları söyledi: "geride bıraktığımız 13 haftada ummadığımız ve beklemediğimiz yenilgiler aldık. Bu yenilgilerden dolayı ciddi puan kayıpları yaşadık. İşin en çarpıcı yanı özellikle 24 Erzincan, Körfez İskenderun ve Darıca karşılaşmaları deplasman olmasına rağmen kaybetmememiz gereken maçlardı. Kazanamasak da kaybetmememiz gerekirdi. Ancak puansız ayrıldık. Bu maçlardan iyi ders çıkarmamız ve hiç bir rakibi hafife almamamız gerekiyor"

"Hedefimiz 3 puan"

Çanakkale Dardanelspor teknik direktörü Fatih Uygun yarın karşılaşacakları Tavşanlı Linyitspor´u ciddi bir rakip olarak gördüklerini ifade etti. Her maça final gözü ile baktıklarını ve hedeflerinin rakip kim olursa olsun puan sıralamasındaki yeri ne olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten Uygun "maça iyi hazırlandık. Rakibimiz burada puan mücadelesi yapacaktır. Katı savunma da yapabilirler. Dikkatli olmamız gerekiyor. Gerekli önlemleri alıyoruz. Bu maçı kazanıp "bay" takım olarak gireceğimiz haftada kafamız rahat olsun istiyoruz" dedi.